Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 15:16

Ένδειξη αναγνώρισης στην προσφορά του Μιχάλη Βαμβακάρη από τους Κυθνιούς

Οι συστάσεις για τον πρόεδρο του Παμμηλιακού κ. Μιχάλη Βαμβακάρη είναι περιττές, καθώς όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιες είναι οι ιδέες που πρεσβεύει, ενώ ποιος είναι αυτό που πήγε στη Μήλο και δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία του προέδρου και της διοίκησης του Μηλέικου συλλόγου.

Από το στόμα του βγαίνει ένα μόνιμο ''Ναι'' σε ότι του ζητηθεί και έχει να κάνει με το καλό του ποδοσφαίρου, πράγμα που κάποιες φορές έχει λύσει αρκετά προβλήματα γειτονικών σωματείων. Ένα από αυτά τα σωματεία είναι και ο ΑΠΣ Κύθνου, αφού η ομάδα των δυτικών Κυκλάδων έγινε αρκετές φορές αποδέκτης της θερμής φιλοξενίας του προέδρου και γενικότερα του Παμμηλιακού, όταν πριν ολοκληρωθεί το γήπεδο του αναγκαζόταν να χρησιμοποιεί έδρες άλλων νησιών.

Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε ο ΑΠΣ Κύθνου να κάνει αγωνιστικά εγκαίνια στο γήπεδο του με αντίπαλο τον Παμμηλιακό για την κατηγορία Κ14, με την συγκυρία αυτή να παρουσιάζεται ως μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μία μικρή ανταπόδοση από τον πρόεδρο Γιώργο Λαρετζάκη και την διοίκηση του ΑΠΣ Κύθνου προς το πρόσωπο του Μιχάλη Βαμβακάρη, καθώς έγινε ο πρώτος άνθρωπος που τιμήθηκε στο νεότευκτο γήπεδο της Κύθνου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Γιώργος Λαρετζάκης, απένειμε στον Μιχάλη Βαμβακάρη τιμητική πλακέτα, πράγμα που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον πρόεδρο του Παμμηλιακού, ο οποίος μιλώντας στο sportcyclades, τόνισε για τη τιμή που του έγινε: 

«Είμαι περήφανος που υπηρετώ αυτόν το σύλλογο και ευγνώμων που μέσα από τον αθλητισμό γνωρίζω αξιόλογους ανθρώπους με οράματα και φιλοδοξίες να προσφέρουν της υπηρεσίες τους στα νέα παιδιά.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι και ο φίλος μου, πρόεδρος του ΑΠΣ Κύθνου, Γιώργος Λαρετζακης που τον Ευχαριστώ ολόψυχα για την τιμή στο πρόσωπο μου και εκ γένη του Παμμηλιακού. Αντλώντας ενέργεια από αυτές τις όμορφες στιγμές θα συνεχίσουμε τόσο εγώ και όλοι οι συνεργάτες μου να υπηρετούμε και να προσφέρουμε της υπηρεσίες μας στο δυσκολότερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γεωγραφικά της Ελλάδος.

Ευχαριστώ και εύχομαι καλή συνέχεια στους παράγοντες, προπονητές και αθλητές της Κύθνου με επιτυχίες και πρόοδο».

84077895_833039110492324_5696975600737058816_n_28eed.jpg

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares