Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 00:09

Pre game: Αστέρας Μαρμάρων - ΑΟ Πάρου Β'

Στο Δημοτικό γήπεδο Αρχιλόχου στα Μάρμαρα στις 11 το πρωί ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής με τη συνάντηση του πρωτοπόρου Αστέρα και του ΑΟ Πάρου Β' . 

Μετά το θριαμβευτικό 0-3 των γηπεδούχων στη Σέριφο επί της Κύθνου οι γηπεδούχοι έχουν μόνο τη νίκη στο μυαλό τους, που θα τους εξασφαλίσουν σε μεγάλο ποσοστό την συμμετοχή τους στην επόμενη και καθοριστική για την άνοδο φάση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τον αυριανό αντίπαλο τους έχουν υποστεί την μοναδική τους ήττα στο πρωτάθλημα,οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια υποτίμησης του αντιπάλου και σε συνδυασμό με την βαθμολογική σημασία αναμένεται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ο κ.Αλεξανδρής στην προσπάθεια του να κρατήσει την ομάδα έτοιμη παρά τις γνωστές δυσμενείς συνθήκες που διεξάγεται το πρωτάθλημα,αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον επιθετικό Ν .Τσιμωτά νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα.

Διοίκηση, προπονητής και παίκτες περιμένουν αρκετό κόσμο να υποστηρίξει την ομάδα στην πορεία πρωταθλητισμού που όλοι στα Μάρμαρα ευελπιστούν να οδηγήσει στην Α κατηγορία Κυκλάδων.

Το νεανικό συγκρότημα του κ. Τριανταφυλλάκου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και με τη γνωστή άγνοια κινδύνου που αγωνίζεται κτυπώντας όλα τα ματς, φιλοδοξεί να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει ότι του αναλογεί.
 
Θα διαιτητεύσουν οι κ.κ Ζαράνης,Μουτάφης και Γεωργαράς.
 
Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε απ'ευθείας από το sportcyclades.gr
Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares