Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 21:37

Με νέο προπονητή κόντρα στην Άνω Μερά το Κερατσίνι

Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος αποτελεί το νέο προπονητή του Κερατσινίου.

Ο Διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Αντώνης Αραβαντίνος κάνει πράξη τα όσα έχει τονίσει επανειλημμένως, δηλαδή ότι η ομάδα θα κάνει τις ενέργειες που απαιτούνται για την παραμονή στην κατηγορία.

Έτσι μετά την αποχώρηση του Πάνου Κόκκινου, οι ροσσονέρι έχουν νέο προπονητη και αυτό οφείλεται σε προσωπικές ενέργειες του προέδρου τους.

Ο Σταυρακόπουλος δέχτηκε μεγάλη πίεση και πείσθηκε ώστε να αναλάβει το δύσκολο εγχείρημα της παραμονής της ομάδας.

Η παρουσία του, το κύρος του και η εργατικότητα του έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση των ανθρώπων του Κερατσινίου οι οποίοι είδαν στο πρόσωπο του Σταυρακόπουλου τον αντικαταστάτη του Πάνου Κόκκινου.

Ο Σταυρακόπουλος έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στη μέχρι τώρα πορεία του στη προπονητική, με τον Άγιο Ιερόθεο να αποτελεί την τελευταία ομάδα που εργάστηκε.

Σπουδαίο έργο έκανε ωστόσο στον Αετό Κορυδαλλού καθώς την σεζόν 2015-2016 κατέκτησε το νταμπλ στον Πειραιά πανηγυρίζοντας Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Πέρα από την συγκεκριμένη ομάδα, ο νεαρός προπονητής βίωσε ανάλογες στιγμές με την Δόξα Βύρωνος την οποία προβίβασε στην Δ’ Εθνική από το τοπικό πρωτάθλημα, ενώ εχει εργαστεί σε Ίκαρο Καλλιθέας, Φωστήρας και Αθηναϊκό.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares