Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 21:07

Και μαθηματικά στην επόμενη φάση η Κ14 της ΕΠΣ Λέσβου

Η ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Λέσβου με τη σημερινή νίκη της με σκορ 1-0 επί της ΕΠΣ Δωδεκανήσου έκανε το 3 στα 3 και έγινε η πρώτη ομάδα που παίρνει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα των Δωδεκανήσων να δημιουργούν δύο απανωτές καλές ευκαιρίες στο 2΄με σουτ από τον Δεναξά και δύο λεπτά αργότερα με σουτ από τον Καραγιάννη. Όμως οι Μυτιληνιοί είχαν άλλη γνώμη καθώς προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό του αγώνα με τον Μουτσογιάννη, ο οποίος με ένα ωραίο σουτ στη κλειστή γωνία του Γιάννου έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Ένα λεπτό αργότερα η ομάδα των Δωδεκανήσων στάθηκε άτυχη αφού το σουτ του Πιπέρη σημάδεψε το δοκάρι, με τη Λέσβο ωστόσο να ισορροπεί το ματς στο 1ο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ΕΠΣ Λέσβου παίζοντας πολύ καλή άμυνα δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να απειλήσει ιδιαίτερα και έφτασε αρκετές φορές μέσα στη μεγάλη περιοχή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου χωρίς όμως να πετύχει κάποιο γκολ.

ΕΠΣ Λέσβου: Λεμπέσης, Κυλινδράς, Σάκαλι, Τζάννης, Κυρίκης, Βουρλής, Κασός, Λικολάρι, Μουτσογιάννη (35' Κοντός), Ροϊδή (60' Μπινιάκου), Ανδριώτης

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Τράικος, Μαϊστράλης, Τζίμης, Δουβελάι, Νταλαμπίρα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Γιάννου, Καλογερά, Σαρηγιάννης, Κυρκτάμος, Βασιλείου, Μανίκαρος, Λεονταρόπουλος, Δεναξάς (46' Κανέλης), Πιπέρης (46' Φραγκονικόλας), Τούτσης, Καραγιάννης

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Σκουφάκης, Αποστολάκης, Θυριάκης, Βασιλότος, Χαρίτος

Δείτε τη ζωντανή μετάδοση του sportcyclades.gr

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares