Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2020 23:54

Με το αριστερό η Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων | Πολλά τα παράπονα στην πρεμιέρα

Η ομάδα Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων ξεκίνησε με το... αριστερό στη πρεμιέρα της για τον 7ο όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος καθώς ηττήθηκε με σκορ 0-2 από την ΕΠΣ Λέσβου.

Σε ένα ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα ματς χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, όμως η ομάδα της Λέσβου κατάφερε να προηγηθεί στο 26' όταν μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραφασούλη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Κορλεντίνης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κυκλαδίτες προσπάθησαν να κερδίσουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας χωρίς όμως να καταφέρουν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα σε αρκετές φάσεις. Και στις καθυστερήσεις οι τυπικά φιλοξενούμενη έκαναν το 0-2 με τον Γιαννακίδη.

Η ΕΠΣ Λέσβου συγκέντρωσε τους τρεις πρώτους βαθμούς και όπως και η ΕΠΣ Κυκλάδων έχουν πολλές ελπίδες να κατακτήσουν μία εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Στα αρνητικά του αγώνα, ήταν η άσεμνη χειρονομία που έγινε προς τον πάγκο της ΕΠΣ Κυκλάδων από τον προπονητή της ΕΠΣ Λέσβου, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στον πάγκο των Κυκλαδιτών, που σε συνδυασμό με τα «φάλτσα» όπως ανέφεραν σφυρίγματα του κ. Τζέτα συνδύασαν ένα σκηνικό κατάφορτης αδικίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τζέτα με βοηθούς τους κ.κ. Αμοιρίδη και Μηλιό.

K12 ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Τσιγωνιάς, Κουλουριώτης, Λέκκας, Στεφάνου, Αματάι, Λυγνός, Ξεκάρφωτος, Καραγιάννης, Τσικλιτάς

Αγωνίστηκαν και οι: Ζούμης, Σαρλάνης, Καλλίγερος, Ζωγράφος, Χάνιωτη, Καραμολέγκος, Γεωργαλάκης

Κ12 ΕΠΣ Λέσβου: Μανούσος, Μωραϊτής, Κορλεντίνης, Τακτικός, Νταλαμπήρας, Καραφασούλης, Γιαννακίδης, Χαμαλλέλης, Χωματάς

Αγωνίστηκαν και οι: Χασάνι, Γεωργίου, Καριωτέλλης, Καρέκος, Ιστρέφι, Πατσέλας, Τζάγια, Κουζινόγλου

Το βίντεο του αγώνα και το φωτογραφικό άλμπουμ

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares