Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012 20:14

Διακοπή του αγώνα στο 30΄!!!

AO PAGOY-PAMMHLIAKOS

Πριν καλά-καλά αρχίσει ο αγώνας μεταξύ του Πάγου και του Παμμηλιακού, στο 30΄ ο διαιτητής Μάριος Βακόνδιος δικαιολογημένα διέκοψε το παιχνίδι για τον λόγο ότι στο γήπεδο δεν επαρκούσε ο φωτισμός από τους πυλώνες που διαθέτει με συνέπεια οι παίκτες και οι διαιτητές να μην έχουν καθαρή εικόνα του παιχνιδιού.

William Hill Sports Αμέσως μετά ο κ. Βακόνδιος έθεσε σε εφαρμογή τον κανονισμό που δίνει δικαίωμα εντός δέκα λεπτός να ξαναγίνει ο αγώνας εφ όσον λυθεί το πρόβλημα. Να προσθέσουμε ότι το πρόβλημα του φωτισμού υπήρχε και πριν ξεκινήσει ο αγώνας ο οποίος είχε οριστεί για τις 16:45, όμως λόγο καθυστέρησης του πλοίου η ομάδα της Μήλου βρέθηκε εκείνη την ώρα στην Άνω Σύρο επομένως το παιχνίδι να ξεκινήσει στις 17:15 τελικώς. Μέχρι εκείνη την ώρα υπήρχε το φώς της ημέρας και ξεκίνησε ο αγώνας.


Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παμμηλιακός μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και μόλις στο 3΄ ο Σιδέρης να πετυχαίνει γκολ με κεφαλιά αλλά από θέση οφσάιντ!
Στο 18΄ ο Κυρίτσης χάνει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή.
Στο 20΄ το τετ α τετ του Χούρου για τον Πάγο δεν ήταν αρκετό καθώς η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το τέρμα.
Στο 24΄ ο Πετσίνης ανοίγει το σκορ για την Μήλο έπειτα από λάθος του Σαμιωτάκη, που δίνει το προβάδισμα για τον Παμμηλιακό.
Στο 30΄ διακόπτη τον αγώνα ο κ. Βακόνδιος λόγο μη καλού φωτισμού κλείνοντας έτσι το φύλλο αγώνος. Το παιχνίδι θα συνεχιστεί από το σημείο που σταμάτησε δηλαδή στο 30΄ και με τον Παμμηλιακό να προηγείται με 0-1, όταν συνεδριάσει η Επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων θα αποφασιστεί το πότε θα γίνει.


Οι Συνθέσεις των ομάδων:


Α.Ο. Πάγου: (Ξενικάκης)  Δεσύπρης, Πάπιτσης, Αργυρός, Σαμιωτάκης, Ρούσσος Ν., Βαμβακάρης, Μπαλόπιτας, Μανωλιός, Τρόκα, Χούρος, Πρίντεζης.
Κουμπής, Μαρμαγγιώλης, Πιπέρης, Ζουλουφός, Μάτσικας, Γεράρδης, Βαρθαλίτης.
Παμμηλιακός: (Γκούτζας) Μήτση, Καμακάρης Μ., Πουλάκης, Ατανάσου, Σιδέρης, Μπαργιάμη, Καμακάρης Β., Κυρίτσης, Πετσίνης, Παπαδημητρίου Ε., Ψάθας Α.
Ψάθας Ν., Παπαδημητρίου Α., Παπαχριστοδούλου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares