Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012 18:57

Νίκη με Καρλόβασι και συνεχίζει!!!

 AO MYKONOY-KARLOVASI 630

 Στην 10η αγωνιστική του 8ου ομίλου ο Α.Ο. Μυκόνου έπαιξε εντός έδρας με την Α.Ε. Καρλοβασίου. Ευτυχώς με πολύ καλές καιρικές συνθήκες αυτή τη φορά επιβλήθηκε 2-1 ενάντια στο Καρλόβασι και πήρε άλλους 3 βαθμούς. Μέσα σε έξι μέρες ευτυχώς κατάφερε να αποσπάσει 7 βαθμούς και έτσι ο Α.Ο. Μυκόνου βρίσκεται στην 8η θέση ενώ το Καρλόβασι στην τελευταία. O αγώνας ήταν αρκετά ενδιαφέρον αφού η Α.Ε. Καρλοβασίου κέρδιζε αρχικά ενώ το τελικό σκορ ήταν υπέρ των γηπεδούχων.


Στην επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο. Μυκόνου θα παίξει στην Νάξο με τον Πανναξιακό ενώ η Α.Ε. Καρλοβασίου στην έδρα της ενάντια στην Νέα Ιωνία.


Φάσεις-Γκολ

1ο Ημίχρονο

ΓΚΟΛ Στο 67' για την Α.Ε. Καρλοβασίου από λάθος του Μπουρνιά όπου του έφυγε η μπάλα από τα χέρια και ο Πλατίγκος με το αριστερό πόδι ρίχνει την μπάλα στα δίχτυα αν και ο Θεοδώρου προσπάθησε ανεπιτυχώς να δίωξει και το σκορ είναι 0-1 για την ομάδα της Σάμου.
Στο 15' μετά από πάσα του Παπασταθόπουλου, ο Ξένος σούταρε σε απόσταση λίγο έξω απο την περιοχή όμως η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από το τέρμα του Καλατζή.
ΓΚΟΛ Στο 16' από τον Τσάλμα καθώς έφυγε η μπάλα από τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας και το σκορ γίνεται ισόπαλο με  σκορ 1-1.
Στο 19' ο Μουτζούρης έκανε μια εκτέλεση δυνατού φάουλ αλλά ο Ξένος έδιωξε ψηλά.
Στο 26' ο Κουκάς έριξε δυνατό σουτ όμως η μπάλα άλλαξε πορεία γιατί έπεσε πάνω σε συμπαίχτη του και έτσι βγήκε άουτ.
Στο 27' ο Τσάλμας σούταρε αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Καρλοβασίου δίπλα από το δοκάρι.
Στο 31' ο Μουντζούρης εκτέλεσε φάουλ όπου πήγε προς το τέρμα όμως ο Τσάλμας έδιωξε με κεφαλιά.
Στο 33' μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Θεοδώρου η μπάλα πήγε στο τείχος και ο Αλεξανδρόπουλος πήρε την μπάλα αλλά το σουτ βγήκε άουτ αριστερά από το τέρμα.
Στο 38' ο Τσάλμας κέρδισε πέναλτι μετά από το σκληρό μαρκάρισμα του Καλατζή.
ΓΚΟΛ Στο 39' με εκτέλεση πέναλτι από τον Παπασταθόπουλο κάνοντας το 2-1.
Στο 45' ο Παπασταθόπουλος έκανε σουτ αλλά κατέληξε ψηλά, πάνω από το τέρμα του
αντιπάλου.

2ο Ημίχρονο

Στο 46' ο Πανέτας σούταρε αλλά η μπάλα βγήκε έξω από την αντίθετη μεριά.
Στο 48' ο Τσάλμας έκανε προσπάθεια για σουτ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Καρλοβασίου. Αμέσως η μπάλα πήγε στον Ξένο και εκείνος σούταρε αλλά έδιωξαν σε κόρνερ οι αντίπαλοι. Στο ίδιο λεπτό μετά από κόρνερ ο Τσάλμας προσπάθησε να βάλει γκολ με κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε κατευθείαν στα χέρια του τερματοφύλακα.
Στο 69' ο Παπασταθόπουλος με σέντρα από τον Ξένο έχασε άλλη μια ευκαιρία για την ομάδα του αφού η μπάλα πήγε πάνω στον Καλατζή.
Στο 73' ο Τζιομπάι έριξε κόρνερ αλλά ο Μουτζούρης έκανε ψηλό σουτ έξω από την περιοχή.
Στο 84' σουτ και άουτ από τον Αλεξανδρόπουλο.
Στο 90' ο Συριανός σουτ πάνω από το τέρμα των αντιπάλων.

Α.Ο. Μυκόνου
Μπουρνιάς, Μπαλής, Αλεξανδρόπουλος, Καρατζάς, Θεοδώρου, Κουκάς, Παπασταθόπουλος (84' Συριανός), Ξένος, Τσάλμας (46' Αργυρίου), Τουμάσης (75' Ούσα), Πανέτας

Α.Ε. Καρλοβασίου
Καλατζής, Ζορμπάς, Μουτζούρης, Γιασκουλίδης, Κατσιλιέρης, Κωνσταντινίδης, Τζομπάι, Καραμαρούδης, Τσακίρης, Πλατίγκος (66' Ντάγιας), Ματζάβας

ΔΗΛΩΣΕΙΣ


AO MYKONOY-KARLOVASI

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares