Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012 18:25

Δίκαιη μοιρασιά Νηρέας - Άνω Μερά 1-1

nireas-anw mera 1 1 2012

Σ' ένα μέτριο παιχνίδι Νηρέας και Άνω Μερά έφυγαν με την ισοπαλία που όμως δεν άφησε καμία ομάδα ευχαριστημένη. Χαρακτηριστικό είναι ότι αν και η Άνω Μερά ισοφάρισε στο 84' οι ποδοσφαιριστές της, έτρεξαν με τη μπάλα στη σέντρα.

William Hill Sports Ο Νηρέας ξεκίνησε στη βασική του ενδεκάδα με τις δυο χειμερινές προσθήκες τους Βλάχο και Κορτιάνο. Το ημίχρονο είχε φάσεις και κίνηση. Μόλις στο 1', ο Ναζάρι επιχείρησε σουτ που έφυγε άουτ. Οι Παριανοί πήραν τα ηνία για ένα τέταρτο και απείλησαν κυρίως με τους Μοστράτο και Βλάχο. Στο 3', πιο συγκεκριμένα, ο Μοστράτος είχε σουτ άουτ και στο 10' μια κεφαλιά που κατέληξε στο τερματοφύλακα Αγγελίδη. Ενδιάμεσα, στο 6' τραυματίστηκε ο Κουτσούκος για τους φιλοξενούμενους και έγινε αλλαγή. Στο 12' ο Μοστράτος έβγαλε τετ α τετ το Βλάχο που όμως άργησε στο κοντρόλ και μπλόκαρε μπροστά του ο Αγγελίδης. Οι Μυκονιάτες πήραν λίγο μπρος και στο 16' είχαν σουτ με το Μαρτίνο ενώ στο 26' ζήτησαν πέναλτυ, μια φάση που έφερε διαμαρτυρίες στον πάγκο τους. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Νηρέας είχε καθολική υπεροχή και στην επόμενη φάση κιόλας, μετά από αδράνεια της άμυνας ο Βλάχος άνοιξε το σκορ στο 27'. Ο Κορτιάνος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 28' επειδή δεν άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί σε φάουλ των φιλοξενουμένων, όπως και ο Τόδρης στο 33'. Ο Μοστράτος στο 37' είχε σουτ άουτ μετά από προσωπική ενέργεια και ένα λεπτό αργότερα έγινε η φάση του αγώνα. Ο Ρούσσος Μ. μπήκε μέσα στην περιοχή σούταρε, ο Αγγελίδης την έβγαλε, στην επαναφορά ο Βλάχος σούταρε όμως ο Αγγελίδης δήλωσε και πάλι παρών με εκτίναξη και στη συνέχεια ο Μοστράτος έπιασε σουτ που εξοστρακίστηκε στο οριζόντιο δοκάρι. Τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν και πάλι με το Βλάχο, όταν από νέο λάθος της άμυνας βρέθηκε φάτσα με τον Αγγελίδη που μπλόκαρε.


Το β' ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις παρά μόνο παιχνίδι κέντρου και δυνατά μαρκαρίσματα. Η πρώτη υποψία φάσης ήταν στο 50' όταν ο Α. Ασημομύτης βρέθηκε μπροστά στον Παπαδάκη, όμως αιφνιδιάστηκε και δε σούταρε καν. Από κει και πέρα οι ομάδες έκαναν αλλαγές και έγιναν πολλά μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα να πέσει κι άλλο ο ρυθμός του αγώνα. Στο 64' κίτρινη για το Νηρέα πήρε ο Δελημπαλταδάκης και ένα λεπτό αργότερα ο Xaxhija. Στο ίδιο λεπτό κίτρινη για την Άνω Μερά πήρε ο Δήμα, ενώ στο 72' ο Κορτιάνος για δυνατό φάουλ πήρε τη δεύτερη κίτρινη και την άγουσα για τα αποδυτήρια. Στο 78' ο διαιτητής υπέδειξε έμμεσο φάουλ μέσα στην περιοχή των Μυκονιατών, απόφαση που έφερε διαμαρτυρίες και κίτρινες κάρτες στους Αγγελίδη και Κεραμιδά. Το χτύπημα ωστόσο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Έπειτα από 35 λεπτά ανούσιου παιχνιδιού, ο Θεοχάρης μπήκε από τα δεξιά και ανατράπηκε, κερδίζοντας πέναλτυ που αξιοποίησε στο 84' ο Μαρτίνος, ο οποίος αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα στο 85'. Οι δυο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίχτες καθώς στο 87' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δήμα. Τελευταία φάση ανήκε στους φιλοξενούμενους όταν ο Μαρτίνος προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας κόρνερ το οποίο όμως κατέληξε στο εξωτερικό μέρος του δοκαριού του Παπαδάκη.

Οι δυο ομάδες προσπάθησαν, αλλά αναλώθηκαν πολύ στο χώρο του κέντρου και στις δυνατές μονομαχίες. Ο Αγγελίδης από τους φιλοξενούμενους και ο Xaxhija από τους γηπεδούχους ήταν από τους διακριθέντες.

Την επόμενη αγωνιστική ο Νηρέας έχει ρεπό ενώ η Άνω Μερά φιλοξενεί τον ΑΟ Πάγο.

William Hill Sports

 

ΝΗΡΕΑΣ : (Σπυρόπουλος) Παπαδάκης, Ρούσσος Π. (74' Μετάι), Τέτλα, Δελημπαλταδάκης, Μπαρμπαρήγος, Xaxhija, Τόδρης, Κορτιάνος, Βλάχος (67' Σουλίδης), Ρούσσος Μ. (80' Κρητικός), Μοστράτος

 

ΑΝΩ ΜΕΡΑ : (Τζιώβας) Αγγελίδης, Ναζάρι, Κουτσούκος (11' λ.τρ. Ψυχράμης), Κατραντζόπουλος, Κεραμιδάς, Γάτσος, Μαρτίνος, Κουκάς, Ασημομύτης Α. (62' Ασημομύτης Ν.), Θεοχάρης, Τόσκα (64' Δήμα)


ΝΗΡΕΑΣ-ΑΝΩ ΜΕΡΑ 1-1 Α' ΚΑΗΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ... από sportcyclades

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares