Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 14:00

Γιώργος Λαρετζάκης: Οι θυσίες και οι κόποι μας έπιασαν τόπο

Το έργο της τοποθέτησης του συνθετικού χλοοτάπητα στην Κύθνο ξεκίνησε και άπαντες στο νησί δεν κρύβουν την χαρά τους για την κατασκευή ενός έργου που αποτελούσε διακαή πόθο της νεολαίας του νησιού για σχεδόν δύο δεκαετίες.

Όπως είναι φυσικό, ένας από αυτούς που χαίρονται περισσότερο είναι ο πρόεδρος του ΑΠΣ Κύθνου κ. Γιώργος Λαρετζάκης, που παράλληλα είναι και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού, αλλά και γονιός δύο παιδιών που αγωνίζονται στην ομάδα.

Ο πρόεδρος, λάτρης του αθλητισμού μεγάλωσε και εκείνος με την προσμονή της κατασκευής ενός τόσο σημαντικού έργου για το νησί του που θα έδινε πνοή και παρόλο που δεν πρόλαβε να αγωνιστεί ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, τουλάχιστον θα το απολαύσει από τη θέση του γονιού και του προέδρου, πιθανότατα και από αυτή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Η επιμονή και η συστηματική δουλειά έφεραν αποτελέσματα και σε λίγο διάστημα μετά από προσμονή 15 ετών, θα έχει τη χαρά να βλέπει τα παιδιά και οι αθλητές της Κύθνου να αγωνίζονται σε ένα άψογο γήπεδο. 

«Ένα ανεκπλήρωτο όνειρο πραγματοποιείται» είπε ο Γιώργος Λαρετζάκης μιλώντας στο sportcyclades.gr για την έναρξη των εργασιών, «Οι θυσίες που κάναμε τα τελευταία χρόνια έπιασαν τόπο και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και τις διοικήσεις του ΑΠΣ Κύθνου για την υπομονή τους και την επιμονή τους όλα αυτά τα χρόνια», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΑΠΣΚ, που έκλεισε στέλνοντας τις ευχαριστίες του: «Θέλω να πω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ, ξεχωριστά στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Κύθνου που συνεργάστηκαν άψογα μαζί με το σωματείο και σήμερα βλέπουμε όλοι με χαρά αυτό το αποτέλεσμα».

Ήδη ο δήμος έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες αδειοδότησης προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την πρώτη, καθώς αυτή υπολογίζεται να γίνει στις 12 Ιανουαρίου που είναι προγραμματισμένος ο εντός έδρας αγώνας με αντίπαλο τον Αστέρα Μαρμάρων.

Τα επίσημα εγκαίνια του γηπέδου θα γίνουν σε επιλεγμένη ημερομηνία με την διεξαγωγή σημαντικού φιλικού αγώνα και την παρουσία όλων των θεσμών.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares