Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012 15:59

Πανναξιακός: Πήρε και Παναγιώτου…

PANAGIOTOU

Τον 20χρονο αριστεροπόδαρο επιθετικό Χρήστο Παναγιώτου, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ΑΕ Αμπελοκήπων, ανακοίνωσε πριν λίγο ο Πανναξιακός.

PANAGIOTOU.mikrhΣήμερα το πρωί και μετά από τριήμερη δοκιμή ο Δημήτρης Σκούνας έδωσε το ‘’οκ’’ και ο Χρήστος Παναγιώτου αποτελεί πλέον το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Πανναξιακού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.


Ο μικρός ''βορειοελλαδίτης'' αγωνίζεται ως επιθετικός, καλύπτοντας όλες της θέσεις της γραμμής κρούσης, ενώ χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι το καλό αριστερό πόδι που διαθέτει.


Ο Χρήστος Παναγιώτου ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του χωριού του Δόξα Βόλακα (Β΄Τοπ.19 γκολ), την οποία δηλώνει και σαν ομάδα της καρδιάς του και στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Δόξα Μηκρόπολης (Α΄Τοπ. 38 γκολ), ενώ πριν έρθει στον Πανναξιακό έπαιξε τρεις χρονιές στην Α.Ε Αμπελοκήπων (17,14,15 γκολ) στο Α΄Τοπικό και στη Συνέχεια στον 1ο όμιλο της Δ΄Εθνικής.


Ο ποδοσφαιριστής ήδη έχει εγκατασταθεί στο νησί και γράφτηκε στο σχολείο, όπου του απομένει  λίγος καιρός για να αποφοιτήσει από  το Λύκειο.


Λίγο μετά από την υπογραφή του ο ποδοσφαιριστής μίλησε στο sportcyclades.gr:


«είμαι πολύ χαρούμενος, που ήρθα στον Πανναξιακό και θα κάνω ότι είναι δυνατόν, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της» William Hill Sports


Για την δουλειά που γίνετε στην ομάδα είπε:


«τις λίγες μέρες, που συμμετέχω στις προπονήσεις της ομάδας, έχω σχηματίσει την καλύτερη γνώμη, καθώς δεν περίμενα ποτέ μια ομάδα της Δ΄Εθνικής να δουλεύει σε τόσο επαγγελματικό επίπεδο και να έχει κοντά της όλο το Δ.Σ, το οποίο πραγματικά φαίνετε ότι πασχίζει για το καλύτερο».


Κλείνοντας ο μικρός δεν παρέλειψε να σταθεί στον κόσμο του Νησιού και στους συμπαίχτες του λέγοντας:


« μου έχει κάνει πολύ εντύπωση, το πόσο πολύ ασχολείται ο κόσμος με την ομάδα εδώ. Νομίζω ότι παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο να είναι ο κόσμος κοντά σε μία ομάδα. Σημαντικό ρόλο επίσης παίζει και το κλίμα, που επικρατεί στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια, καθώς  όλοι με αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή και γενικά υπάρχει οικογενειακό κλίμα, το οποίο νομίζω ότι δίνει σε όλους μας ‘’φτερά’’για τη συνέχεια».

William Hill Sports

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares