Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012 16:43

Ο Σταματίου στον Πανναξιακό, παίρνουν και μικρό…

stamatiou-proedros

Την πρώτη μεταγραφή για το Γενάρη ανακοίνωσε πριν λίγο ο Πανναξιακός. Πρόκειται για τον 24χρονο επιθετικό Ιάκωβο Σταματίου, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την Α.Ε Κω προ ημερών.
Υπόγραψε και πιάνει δουλειά

William Hill Sports Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε το πρωί στα γραφεία του Πανναξιακού και αφού υπόγραψε το νέο του συμβόλαιο, στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με την φανέλα της ομάδας και  μας μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει στην ομάδα της Νάξου λέγοντας:
«οι καταστάσεις στη Κω με ανάγκασαν να φύγω από την ομάδα, που έπαιζα τον ενάμιση τελευταίο χρόνο. Στην επιλογή μου να έρθω στον Πανναξιακό καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Αστέριος Θέμελης, ο οποίος μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Νάξου, για τον κόσμο τους, καθώς και για την άξια διοίκηση  που διαθέτει»
Ο Σταματίου έχει πετύχει φέτος τα τρία (3) από τα έξι (6) γκολ της Κω στο πρωτάθλημα, ενώ έχει σκοράρει και δύο (2) φορές στο Κύπελλο.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα φαίνετε ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που έψαχναν στη Νάξο, αφού είναι το φορ που «πατάει» περιοχή, που όπως έχουμε πει λείπει από την ομάδα.
Ο 24χρονος Πειραιώτης φορ έχει ξεκινήσει από την Άνω Νεάπολη (Γ΄τοπ.) και στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε: ΑΕ Περάματος ( Α΄τοπ.&Δ΄Εθν.), Χαϊδάρη (Β΄Εθν.& 2 χρονιές Γ΄Εθν.), Πανελευσινιακό (Δ΄Εθν.) και ΑΕ Κω (Α΄τοπ.&Δ΄Εθν.).
Έτσι λοιπόν εκτός απροόπτου το νέο απόκτημα του Πανναξιακού αναμένετε να πιάσει αμέσως δουλειά και είναι πολύ πιθανό να συμμετέχει στους 18 που θα ταξιδέψουν για τη Ρόδο το ερχόμενο Σαββάτο.
Παίρνει και μικρό
Η διοίκηση όμως του Πανναξιακού δεν φαίνετε ότι θα αρκεστεί στη απόκτηση του Σταματίου, καθώς όπως αναφέρουν πηγές από τη Νάξο ήδη με την ομάδα προπονείτε ακόμα ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αν τελικά αποκτηθεί, θα μπορεί να πιάσει θέση μικρού, καθώς είναι στο όριο ηλικίας.
 Μάλιστα η ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι επιθετικός και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος σε ομάδα του 1ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος.
Κινήσεις ουσίας
Κινήσεις ουσίας λοιπόν για τον Πανναξιακό αφού τα κενά των: Βασαλάκη και Μπάλκα, που έφυγαν από την ομάδα, θα καλυφθούν με την απόκτηση δύο (2) επιθετικών, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας , ώστε να πετύχει τους στόχους της και παράλληλα να δώσουν ώθηση στην «δυσκολία» που παρουσιάζετε με το σκοράρισμα στο συγκρότημα του Δημήτρη Σκούνα.



William Hill Sports

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares