Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012 11:28

Σκούνας: Το αξίζαμε!

skounas-dilwseis

Την περασμένη Κυριακή ο Πανναξιακός πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας των Μελισσίων (1-0).

William Hill Sports Το κλίμα στις τάξεις του νησιώτικου συλλόγου δεν θα μπορούσε να είναι καλό, καθώς το συγκρότημα του Δημήτρη Σκούνα διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Το τεχνικό επιτελείο φαίνεται να έχει μείνει ικανοποιημένο, αν και όπως τονίζουν τα μέλη του, σε κάποια παιχνίδια η ομάδα τους θα μπορούσε να αποσπάσει καλύτερο αποτέλεσμα.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα 'Ωρα των σπορ', ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Κυριακής δηλώνοντας χαρακτηριστικά: 'Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα, η οποία παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με αμυντικούς προσανατολισμούς. Πιστεύω ότι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήμασταν ανώτεροι και αντεπεξήλθαμε απόλυτα στις απαιτήσεις του αγώνα. Στο β' ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και δεύτερο τέρμα, αφού ο αντίπαλός αναγκάστηκε να βγει μπροστά και αυτό μας έδωσε περισσότερους χώρους'.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Σκούνας αναφέρθηκε στη μέχρι στιγμής πορεία του Πανναξιακού, τονίζοντας τα εξής: 'Θα μπορούσαμε να είχαμε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς, όμως είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Από την πλευρά μας, θα πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα. Δεν πετάμε στα σύννεφα!

Το θετικό είναι ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές αρχίζουν όσο περνάει ο καιρός να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της ομάδας και σίγουρα τα μηνύματα που αφήνουν είναι πολύ αισιόδοξα'.

Του Κυριάκου Παντζαρίδη

William Hill Sports

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares