Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012 14:16

Σαν σίφουνας η Μύκονος 4-1 τη Ν. Ιωνία

Με 4 γκολ φιλοδώρησε ο ΑΟ Μυκόνου την Νέα Ιωνία στο εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής.

{div float:left}{/div}Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με βροχή, κρύο και πολύ δινατούς ανέμους,  ο ΑΟΜ αν κι έχανε στο ημίχρονο με 1-0 κατόρθωσε στο δυνατό του (όπως αποδεικνύει στα τελευταία του ματς) δεύτερο ημίχρονο να ισοπεδώσει την αντίπαλό του αφού κάθε ευκαιρία του μύριζε γκολ!

Η Νέα Ιωνία προηγήθηκε με τον Βάσο στον 39ο λεπτό ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι 5 λεπτα αργότερα! Ο Παπασταθόπουλος με χτύπημα κόρνερ στο 52ο λεπτό, έστειλε την μπάλα στην μικρή περιοχή του  Δρόσου και ο Καρατζάς με προβολή έκανε το 1-1.  Πέντε λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό ο Τουμάσης με ένα σούτ κεραυνό έδωσε το προβάδισμα στους Κυκλαδίτες κάνοντας το 2-1 για την ομάδα μας και στο 65ο λεπτό ο Τσάλμας έδωσε διαφορά δύο γκολ κάνοντας το 3-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!. Ο Βαλαμούτης ήταν ο σκόρερ του τελευταίου γκολ για τη Μύκονο αφού στο 72ολεπτό ένατε το 4-1 δίνοντας διαστάσεις θριάμβους. Πριν την την επίτευξη του 4ου γοκλ για τον ΑΟΜ ο νεαρός Ζουγανέλη είχε δοκάρι στο 68ο λεπτό.

Ο κ. Γιώργος Αθανασιάδης μοίραζε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά την λήξη του αγώνα και τους ζήτησε να έχουν την ίδια απόδοση και στο σαββατιάτικο ματς με την Α.Ε. Καρλοβασίου στη Μύκονο.

ΑΟ Μυκόνου: Μανταφούνης, Μπαλής, Ξένος (46’ Τουμάσης), Καρατζάς, Ζουγανέλης, Κουκάς, Αργυρίου, Βαλαμούτης (75’ Συριανός), Τσάλμας, Παπασταθόπουλος (85’ Λαγόπουλος), Αλεξανδρόπουλος.

Νέα Ιωνία: Δρόσος, Άχμετ, Χρόνης, Βιδάλης, Νταϊφώτης, Καραγιάννης, Πετούσης, Ρωμαϊδης, Βλαστερός (60’ Καλογερής), Βάσος (75’ Εμμανογλου), Ογκμπόε (77’ Κοτσαδούρης)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares