Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 10:43

Αποδεκατισμένος στην Πάρο ο ΑΠΣ Κύθνου

Με εντεκάδα ανάγκης θα παραταχθεί ο ΑΠΣ Κύθνου στον συημερινό αγώνα κόντρα στον Νηρέα που θα γίνει το μεσημέρι στις 13:30 στο γήπεδο της Παροικιάς.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Κονιδάρης πρέπει να παρατάξει την ομάδα του χωρίς 7 βασικούς ποδοσφαιριστές που δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη αποστολή για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Θα απουσιάσουν οι: Αρμάντο Κούτσι, Νικολός Γονίδης, Μανόλης Γονίδης, Πιπέρης Ηλιού, Βασίλης Βασάλος, Γιάννης Φιλλιπαίος και  Θάνος Μαρτίνος, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του αρχηγού Φραγκίσκου Ψαρρά, που είναι μαζί με την ομάδα, αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο έμπειρος προπονητής, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Λεβαντή ως κεντρικό αμυντικό, αφού ο γκολκίπερ παίζει και σε αυτή τη θέση, ενώ στον πάγκο θα υπάρξουν μόλις δύο διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, που μάλιστα είναι πατέρας και γιος, ο 14χρονος Κωνσταντίνος Λαρετζάκης και ο πατέρας του Αντώνης που είναι 48 ετών.

Η ταλαιπωρία και τα έξοδα για ακόμη μία φορά χτυπάνε την πόρτα των Κυθνιών που θα περάσουν μία Οδύσσεια για να φτάσουν στην Πάρο μέσω Πειραιά. Η αποστολή ξεκίνησε από χθες, παρασκευή βράδυ και  καλώς εχόντων των πραγμάτων θα φτάσουν πίσω στο νησί της Κύθνου την Κυριακή, αλλάζοντας 4 πλοία και έχοντας 17 ώρες ταξιδιού.

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares