Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2012 20:58

Πανναξιακός "Τρύγησε τα Μελίσσια''….

pannaxiakos_-_melissia_630

Δεύτερη νίκη για τον Πανναξιακό στο πρωτάθλημα σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου με αντίπαλο τα Μελίσσια (1-0), τα οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι έπρεπε να φτάσουν στην 9η αγωνιστική για να δεχτούν το πρώτο τέρμα εκτός έδρας.
Έπαιξε όσο χρειάστηκε

William Hill Sports Η ομάδα της Νάξου έπαιξε όσο χρειάστηκε για να φτάσει στη νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο, που φαινόταν από το πρώτο λεπτό του αγώνα ότι πήγε στη Νάξο με μοναδικό σκοπό να πάρει ότι καλύτερο από τον αγώνα αυτό. Τα Μελίσσια παίζοντας κλειστά στην άμυνα αναζητούσαν  μια καλή αντεπίθεση για να πετύχουν ένα τέρμα.

Η κορυφαία όμως γραμμή των Ναξιωτών (παρόλο που έλλειπε ο Παπαδόπουλος λόγο καρτών)δεν χαλάρωσε σε κανένα σημείο του αγώνα και αναχαίτισε ότι  πήγε να δημιουργηθεί από τα Μελίσσια.

Μοναδικές στιγμές που θα μπορούσε να πει κάποιος ότι «απειλήθηκαν» οι Ναξιώτες ήταν, ένα σουτ του Ιατρού στο 30΄, όπου ο Θέμελης «δήλωσε» παρόν και στο 70΄ένα σουτ του Ιωσήπου που δεν ανησύχησε καθόλου τον έμπειρο πορτιέρο, αφού πέρασε άουτ.

pannaxiakos_-_melissia

Επίθεση χωρίς Σουσούνη

William Hill Sports Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Πανναξιακός καλέστηκε να παίξει χωρίς το βασικό του Φορ Σουσούνη (τραυματίας) , αναγκάζοντας τον Δημήτρη Σκούνα να επιχειρήσει και πάλι αλλαγές στην επίθεση του με τον Κοττάκη να παίζει στη κορυφή, τον Πολυκρέτη αριστερά και τον Καρούση  δεξιά.

Η συνταγή όμως πέτυχε αφού αυτή τη φορά οι τέσσερεις τελικές προσπάθειες ήταν αρκετές για να του δώσουν τη Νίκη με το γκολ του «ανεβασμένου» Στάμου στο 41΄.

Μάλιστα μετά το 60ο λεπτό, όπου τα Μελίσσια «ανοίχτηκαν» ο Πανναξιακός έχασε μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, με τη μεγάλη διπλή ευκαιρία που είχαν αρχικά, ο Κοττάκης με τον Καρούση στο 60΄ και  στη συνέχεια ο Τόσκας, στο 64΄και ο Καρούσης , στο 89΄ αστόχησαν σχεδόν εξ επαφής.

Θετικές παρουσίες

Ο τεχνικός του Πανναξιακού Δημήτρης Σκούνας εκτός από την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του σίγουρα θα πρέπει να νιώθει ικανοποιημένος ατομικά από κάποιους παίχτες του, οι οποίοι όποτε καλούνται δίνουν  το «παρόν». Παράδειγμα αποτελεί ο έμπειρος Μιχάλης Αγγελής τον οποίο ο Δημήτρης Σκούνας χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα ως αλλαγή. Σήμερα όμως ο έμπειρος μέσος κλήθηκε να καλύψει το κενό, που άφησε ο Κολιούσης γυρνώντας στα μετ όπισθεν. Το εγχείρημα θα λέγαμε ότι πέτυχε αφού ο Αγγελής διένυσε πολλά χιλιόμετρα και ήταν από τους κορυφαίους του Πανναξιακού μοιράζοντας παιχνίδι και ανακόπτοντας πολλές επιθετικές ενέργειες των φιλοξενούμενων εν τη γενέση τους.

Θετική παρουσία και βαρόμετρο ψυχολογίας για τον Πανναξιακό αποτελεί και Γιώργος William Hill Sports Κατσάνης ο οποίος από τη πλευρά του, έχοντας σαν γνώμονα το καλό της ομάδας δηλώνει και αυτός το παρόν όποτε του ζητηθεί αφού μετά την καλή εμφάνιση του στη Κω, σήμερα καλέστηκε από τον πάγκο με τη παρουσία του να κρίνετε και πάλι θετική.

Και ο Νίκος Στάμος σιγά-σιγά δείχνει να μπαίνει στο κλίμα και στα τελευταία παιχνίδια βγαίνει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που διαθέτει, αφού το παιχνίδι του γίνετε πιο απλό και μεστό.

Σίγουρα λοιπόν όσο περνούν οι αγωνιστικές ο Δημήτρης Σκούνας θα έχει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο, αφού βλέπει ότι ο πάγκος του μπορεί να τον βγάλει από δύσκολες καταστάσεις και διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν το παρόν ανά πάσα στιγμή.

Συνθέσεις

Πανναξιακός(Σκούνας):Θέμελης,Καζανάς,Κουφόπουλος,Αγγελής(88΄Χαμηλοθώρης),Τόσκας,Κολιούσης,Καρούσης,

Κουτελιέρης,Κοττάκης(63΄Κατσάνης),Στάμος,Πολυκρέτης(82΄Καρατέλιος).

Κρητικός ,Βασιλάκης,Πολυκρέτης

Μελίσσια(Παναγιωταράς):Νικολάου,Τσουκαλάς,Κοκότης(69΄Ρήγας),Παπαϊωάννου,Ιωσήπου,

Τζανετέας(75΄Μποτωνάκης),Νικολά(80΄Γκαβούδης),Ιατρού,Πατσιαβούρας,Μανδύλης,Ταβλαδωράκης. 

 Νίκας,Αντωνόπουλος,Πυρένης,Κωνσταντόπουλος.

Ακολουθούν γκολ, φάσεις και δηλώσεις από τον αγώνα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννάκης

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares