Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2012 17:14

Ισοπαλία στο Περιστέρι για τη Μύκονο (βίντεο)

peristeri-mykonos_3_2012

Ισόπαλη μέσα στην έδρα του Περιστερίου ήρθε πριν λίγο η ομάδα μας. Ένα σκορ που μπορεί να είναι θετικό όμως άφησε πικρή γεύση μιας και, ο ΑΟΜ προηγήθηκε με 0-2 αλλά  ισοφαρίστηκε στο 92ο λεπτό.

1ο ημίχρονο

Στο πρώτο μισό του παιχνιδιού ο ΑΟ Μυκόνου ήταν άτολμος χωρίς φάσεις μπροστά στην εστία του Περιστερίου, το οποίο είχε την ελαφρά υπεροχή για 10 περίπου λεπτά (από το 20ο λεπτό) χωρίς όμως να την αξιοποιήσει μιας και η άμυνα ήταν καλά στημένη αλλά και ο Μπουρνιάς με σωστές επεμβάσεις κράτησαν το 0.

20ο λεπτό, ο Νησιαριώτης μέσα από την μεγάλη περιοχή, πλάγια δεξιά προσπάθησε να πλασάρει αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπουρνιά. Στο 24ο λεπτό το Περιστέρι είχε την καλύτερη στιγμή του 1ου ημιχρόνου αφού το σουτ που επιχείρησε ο Αθανασίου βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του ΑΟΜ και 2 λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης ανάγκασε τον Μπουρνιά να αποκρούσει εντυπωσιακά, την κεφαλιά του έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στο 28ο λεπτό ο Ελευθεριάδης με δυνατό σουτ εντός περιοχής έχασε άλλη μια ευκαιρία για την ομάδα του αφού το πλασέ του πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπουρνιά.

Η Μύκονος αν και είχε 5 κερδισμένα κόρνερ, πέρασαν όλα ανεκμετάλλευτα αφού δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα την άμυνα του Περιστερίου. Το μοναδικό σουτ προς την εστία ήταν αυτό του 42ου λεπτό από τον Παπασταθόπουλο.

peristeri-mykonos_0_2012

2ο ημίχρονο

Το πρώτο μισάωρο του 2ου ημίχρονο ήταν ονειρικό για την ομάδα μας αφού μπόρεσε και προηγήθηκε με 2-0 αλλά κι έχασε κι άλλες κλασικές ευκαιρίες για γκολ, αφού πήρε τον χώρο του κέντρου και με κινητήριο μοχλό τον Αλεξανδρόπουλο και Βαλαμούτη  και εκτελεστή τον Πανέτα πήρε κεφάλι στο σκορ,  όμως η Μύκονος δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ και ισοφαρίστηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Μόλις στο 48ο λεπτό ο Αλεξανδρόπουλος έστειλε την μπάλα να γλύψει το δεξί κάθετο δοκάρι του Περιστερίου και στο 51ο λεπτό ο Πανέτας άνοιξε το σκορ έπειτα από λάθος της Περιστεριώτικης άμυνας ο επιθετικός των Κυκλαδιτών πέρασε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.  Ο ΑΟΜ εξακολουθούσε να πιέζει και 2 λεπτά αργότερα ο Παπασταθόπουλος ανάγκασε τον Ψύχο να εκτιναχτεί για να αποκρούσει την εκτέλεση φάουλ του πρώτου. Στο 58ο λεπτό ο Νησιαριωτάκης με δυνατό σουτ ανησύχησε την άμυνα της Μυκόνου, όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε ξυστά έξω από το κάθετο δοκάρι του Μπουρνιά. Στο 60ο λεπτό ο ΑΟΜ έκανε το 0-2 όταν η σέντρα του Αλεξανδρόπουλου βρήκε τον Πανέτα μέσα στην μεγάλη περιοχή, αυτός στοπάρισε και με τεχνικό πλασέ διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του. Ο ίδιος παίκτης λίγο έλλειψε να κάνει χατ τρικ αφού η κεφαλιά του στο 70ο λεπτό έφυγε μόλις άουτ.


ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ 2-2, ΓΗΠΕΔΟ... από sportcyclades

Το Περιστέρι μείωσε το σκορ στο 71ο λεπτό όταν ο Θασίλογλου βρέθηκε αμαρκάριστος και πλάσαρε απευθείας στέλνοντας την μπάρα στην αριστερή γωνία του Μπουρνιά. Στο 79ο λεπτό ο Μπουρνιάς έκανε την απόκρουση του αγώνα όταν το σουτ του Αθανασίου εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα του ΑΟΜ. Η Μύκονος είχε στο 80ο λεπτό την ευκαιρία να ξανά κάνει 2 τα τέρματα της διαφοράς όμως το σουτ του Αργυρίου αποκρούστηκε εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον Ψύχο, ενώ ο Τσάλμας που είχε μπει στον αγώνα λίγα λεπτά νωρίτερα έχασε δύο πολύ καλές φάσεις για γκολ στο 82 και 83ο λεπτό αντίστοιχα. Η Μύκονος εξακολούθησε να βγαίνει σωστά στις αντεπιθέσεις και  στο 86ο λεπτό ο Αλεξανδρόπουλος έβγαλε γλυκιά σέντρα από τα δεξιά στον Βαλαμούτη ο οποίος προσπάθησε να πλασάρει τον Ψύχο ο οποίος έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο ΑΟΜ θα έπαιρνε το πρώτο του φετινό τρίποντο και μάλιστα εκτός έδρας, τελικά δεν έγινε αφού μια αδράνεια στην άμυνα του στο 92ο λεπτό του αγώνα ο Νησιαριώτης έκανε το 2-2 που έμελε να είναι και το τελικό.

peristeri-mykonos_1_2012

Κους κους

*Τις επόμενες μέρες η ομάδα του ΑΟ Μυκόνου αναμένετε να δοκιμάσει κάποιους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και αν ικανοποιήσουν τον κ. Αθανασιάδη θα αποκτηθούν. Πρόκειται για παίκτες της μεσαίας γραμμής αλλά και της επίθεσης με εμπειρία στην Δ’ Εθνική.

*Ο γιατρός του αγώνα ήταν ο Κυκλαδίτης (Αμοργιανός) κ. Αντώνης Λεμονής.

*Τον αγώνα παρακολούθησαν ελάχιστοι θεατές (περίπου 50) σε έναν Δήμο που είναι ο 2ους πληθυσμιακά μεγαλύτερος στην χώρα!

*Το ματς αυτό ήταν για την 9η αγωνιστική του 8ου ομίλου και ακολουθεί την Τετάρτη το εξ αναβολής ματς με την Νέα Ιωνία στην Μύκονο.

peristeri-mykonos_2_2012

ΑΟ Περιστερίου: (Τάπραντζης), Ψύχος Δ., Πλέστης Π., Βασιλόγλου Β., Ποστόλης Β., Βαγγελής Θ., Χέλμης Στ. (46’ Λεβέντης Π.), Αθανασίου Π., Μπονιάκος Λ., Νησιαριώτης Θ., Μπέλης Δ., Ελευθεριάδης Γ. (89’ Μπότης Γ.)

ΑΟ Μυκόνου: (Γ. Αθανασιάδης), Μπουρνιάς Ι., Μπαλής Δ., Ξένος Σ., Καρατζάς Ι., Θεοδώρου Κ., Κουκάς Ζ., Αργυρίου Δ., Βαλαμούτης Χ (89’ Ζουγανέλης Η.)., Πανέτας Δ. (82’ Τουμάσης Σ), Παπασταθόπουλος Κ. (69’ Τσάμας Ι.), Αλεξανδρόπουλος Φ.


ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ 2-2, ΓΗΠΕΔΟ... από sportcyclades

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares