Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 23:48

Έπιασε κορυφή στη Σαντορίνη ο ΑΣ Ίου [vid]

Για την 5η αγωνιστική της Β κατηγορίας ο γηπεδούχος Πανθηραϊκός Β' αντιμετώπισε την ομάδα της Ίου που πέρασε νικηφόρα απο τη Σαντορίνη με τελικό σκορ 1-3.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία τους πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά δύο τερμάτων όπου κράτησαν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Απ την άλλη η ομάδα της Σαντορίνης έδειξε ότι έχει πολύ μέλλον με παίκτες που μπορούν μελλοντικά να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα του συλλόγου. 

Τα γκολ

Στο 9ο λεπτό ο Ξένιος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Ο Πανθηραϊκός απάντησε σχετικά γρήγορα, καθώς στο 17΄ο Λαμάι έπειτα από ωραίο συνδυασμό των συμπαικτών του ευνοήθηκε από τις κόντρες και σκόραρε από κοντά για το 1-1.

Στο 43' ο Τσιτώνας με σουτ μέσα από τη περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-1, και ο Ντόντα στο 45΄με πανομοιότυπο τρόπο έκανε το 1-3 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτητής ήταν ο κ. Παντελάκης, με βοηθούς του κ.κ. Νάκκα και Ανδρικόπουλο

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Αδαμίδης, Καρράς, Κοτσάκι, Φέγγης, Βαζάιος (46΄Δαρζέντας), Βαμβακούσης, Βεζύρης (53΄Κοιλιακούδης), Μαυρικης, Μπούζι, Χοτζάι (λ. τρ. 35΄Γκόγκα),Λαμάι (61΄Δαμιγος).

Αναπληρωματικοί: Ρούσσος, Μαυρογιαννάκης, Λιγνός.

ΑΣ ΙΟΥ: Βολικάκης, Χάσα (86΄Δράκος), Πισκάσι, Καρράς Φ. Καρράς Κ., Σακελλαρίου (81΄Μπάτσαλης), Τσιτώνας, Τσούκας (84΄Μονογυιός), Ντοντα (70΄Χάρος), Νομικός, Ξενιός.

Αναπληρωματικοί : Μωραϊτης, Αρχολέκας

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares