Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2012 20:07

Νέα και ευχές από τον ΑΟ Μυκόνου…

MIKONOS_NHSI_LOGO

Εκ μέρους του προέδρου, της διοίκησης του ΔΣ, του προπονητικού τιμ, των παικτών και των φιλάθλων του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους σας! Υγεία, δύναμη και αισιοδοξία στο κοινωνικό έργο που όλοι προσπαθούμε να διεκπεραιώσουμε!

William Hill Sports Στο καθαρά αθλητικό κομμάτι ξεκίνησαν οι προπονήσεις στο αντρικό ποδοσφαιρικό τμήμα και από Δευτέρα επανέρχονται στις προπονήσεις οι ακαδημίες του συλλόγου αλλά και τα τμήματα του στίβου και του μπάσκετ. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν αυτές τις ημέρες στους αγώνες των μεικτών Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Χίο στα πλαίσια του πανελλήνιου πρωταθλήματος μεικτών ενώσεων.


Επίσης να σταθούμε και στη μεγάλη επιτυχία του Λυκείου της Μυκόνου, όπου στη πλειοψηφία του απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, καθώς νικώντας τον Πειραιά και την Ρόδο στο γήπεδο του ΣΕΦ (Φάληρο) πήρε την πολύ μεγάλη πρόκριση για τις 8 καλύτερες σχολικές ομάδες της Ελλάδος.

Η ομάδα μας, ως μια από τις πιο ιστορικές του νοτίου Αιγαίου κλείνοντας τα 30 χρόνια ζωής και μπαίνοντας στην 4η δεκαετία της, παρόλο τις κοινωνικοπολιτικές δυσκολίες της χώρας μας παραμένει προσηλωμένοι στο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ, στο αθλητικό πνεύμα και στην ανατροφή υγιή, σωματικά και πνευματικά αθλητών. Στα πλαίσια της ομόνοιας της διοίκησης, των αθλητών μας, των προπονητών μας και του φίλαθλου κόσμου μας ετοιμάζουμε μια λιτή πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας στο τέλος Ιανουαρίου. Καλούμε για άλλη μια φορά τον κόσμο ΜΑΣ, να στηρίξει όλες αυτές τις προσπάθειες μας.

Με βαθιά φιλική εκτίμηση,
το ΔΣ ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares