Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 20:03

Η Β' κατηγορία στο μικροσκόπιο του sportcyclades.gr

Tο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ , είναι εξ' ίσου ενδιαφέρον με την Α' κατηγορία και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για ορισμένα μικρά νησιά, όσο και για μερικά ιστορικά σωματεία του νομού μας που συμμετέχουν σε αυτό.

Διεξάγεται σε τρεις ομίλους των πέντε ομάδων, που χωρίστηκαν με ακτοπλοϊκά κριτήρια.  Μετά την Α φάση θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των τριών ομάδων , ο Δ και ο Ε όμιλος , από τις δύο πρώτες ομάδες των τριών αρχικών, όπου αυτοί που θα πάρουν την πρώτη θέση θα έχουν μπόνους δύο βαθμών.

Οι δύο πρώτοι του Α ομίλου θα τοποθετηθούν στον Δ όμιλο και οι αντίστοιχοι του Γ ομίλου στον Ε. Οι ομάδες του Β ομίλου θα μοιραστούν με ακτοπλοικά κριτήρια η κλήρωση.

Έτσι στην Β φάση θα έχουμε 2 ομίλους των 3 ομάδων σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Οι δύο πρώτοι ανεβαίνουν στην Α κατηγορία και θα παίξουν μπαράζ σε ουδέτερη έδρα για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι δεύτεροι θα παίξουν επίσης μπαράζ για την πιθανότητα να ανέβει και ο τρίτος σε περίπτωση που, με το καλό , σωθούν και οι τρεις ομάδες μας που παίζουν στην Γ Εθνική.Να σημειώσουμε ότι οι 9 ομάδες που δεν θα μπουν στην Β φάση μπορούν αν θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή και να συνεχίσουν και αυτές να αγωνίζονται για τις θέσεις 7 - 15. Επίσης εθελοντικά μπορεί να γίνει μπαράζ για την πέμπτη και έκτη θέση.

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ

Στον πρώτο όμιλο συμμετέχουν η Ελλάς Σύρου, ο Παμμηλιακός , ο ΠΑΣ Τήνου , ο Πανσιφναικός και ο Αίας Σύρου.

Η Ελλάς προβάλλει σαν το μεγάλο φαβορί ενώ την δεύτερη θέση δείχνουν να διεκδικούν ο Παμμηλιακός και ο ΠΑΣ Τήνου.

Ο δεύτερος όμιλος απαρτίζεται από Αστέρα Μαρμάρων, Μαρπησσαικό, Νηρέα , Κύθνο και ΑΟ Πάρου Β. Εδώ ο Αστέρας Μαρμάρων έχει προβάδισμα , ενώ θα γίνει μάχη για την άλλη θέση που θα οδηγήσει στην Β φάση.

Στον τρίτο όμιλο συμμετέχουν ΠΑΣ Νάξου , Φιλώτι, Αστέρας Τραγαίας , Ίος και Πανθηραικός Β. Εδώ υπάρχει ισορροπία και τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Ο ΑΟ Πάρου Β και ο Πανθηραικός Β παίζουν εκτός συναγωνισμού και χρησιμοποιούν νεαρούς παίκτες από τις υποδομές τους με δικαίωμα να χρησιμοποιούν μέχρι τρεις μεγαλύτερους.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares