Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011 17:59

Πανναξιακός: Εντατική προετοιμασία, ''μεταγραφές & αποδεσμεύσεις''…

PROPONHSH

Φαίνετε ότι οι χριστουγεννιάτικες διακοπές θα αποτελέσουν «όνειρο» για τους παίχτες του Πανναξιακού. Η προετοιμασία της ομάδας προέχει για όλους στο στρατόπεδο των ''μπλε'' της Νάξου και οι ημέρες που θα ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές θα είναι ελάχιστες.

William Hill Sports Μάλιστα ο Δημήτρης Σκούνας αν και δηλώνει ευχαριστημένος από την ως τώρα παρουσία των ποδοσφαιριστών του ( με εξαίρεση τον αγώνα με την Ηλιούπολη), θεωρεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία τη διακοπή του πρωταθλήματος, για να δουλέψει με τους  παίχτες του πάνω στους τομείς, που θεωρεί ότι «πονάει» η ομάδα.

Εξετάζονται περιπτώσεις παιχτών

Το τεχνικό επιτελείο σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας, εξετάζει και το ενδεχόμενο της αποκτήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι ο Πανναξιακός έχει ήδη στα χαρτιά του ονόματα και βρίσκετε στην διαδικασία διαπραγματεύσεων με ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Πάντως οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πρωταρχικός στόχος της  ομάδας είναι η απόκτηση παίχτη που θα «βάζει» τη μπάλα στα δίχτυα, ο οποίος είναι και ο ποδοσφαιριστής που λείπει από το πλούσιο ρόστερ των Ναξιωτών.

Εκτός ο Μπάλκας

mpalkas

Η αδυναμία του Μικρού Παναγιώτη Μπάλκα να συνεχίσει στους ρυθμούς του Περιφερειακού πρωταθλήματος, λόγο των πολλών σχολικών υποχρεώσεων (Γ΄Λυκείου) ανάγκασε τις δύο πλευρές  να λύσουν τη συνεργασία τους .

Πάντως ο τεχνικός του Πανναξιακού Δημήτρης Σκούνας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα λέγοντας: «ο Παναγιώτης είναι μεγάλο ταλέντο και εξαίρετος χαρακτήρας,  τον χρειαζόμασταν στην ομάδα, αλλά οι υποχρεώσεις του στο σχολείο είναι τόσες πολλές αυτό το διάστημα, που δεν του επιτρέπουν να είναι κοντά μας, τουλάχιστον όσο αυτός θα ήθελε. Του εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε ότι κάνει»

Για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό μίλησε και ο τεχνικός Διευθυντής του Πανναξιακού Νίκος Κατσάνης: «οι Διοίκηση του Πανναξιακού ευχαριστεί θερμά τον Παναγιώτη Μπάλκα για τη συνεργασία του με την ομάδα μας και  του εύχεται να πραγματοποίηση όποιον στόχο έχει θέσει. Ο Παναγιώτης αποτελεί παράδειγμα για παιδιά της ηλικίας του καθώς διαθέτει ένα άρτιο χαρακτήρα και είναι υπόδειγμα αθλητή ».

William Hill Sports

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares