Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 23:37

Γιάννης Ράμπιας: Έχω εμπιστοσύνη στους παίχτες μου, νέα αρχή με Πανναξιακό [aud]

Αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή του Α.Ο. Σερίφου Γιάννη Ράμπια. Ο κόουτς μίλησε για την πορεία της ομάδας του, για τους φετινούς στόχους και για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανναξιακό.

Αναλυτικά:

  • Κόουτς μετά το καλό ξεκίνημα με Καρτεράδο , ήρθαν δυο ήττες στις εκτός έδρας αναμετρήσει με Μύκονο και Α.Ο.Πάρου. Τι νομίζετε ότι πήγε στραβά και η ομάδα σας δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικά αποτελέσματα;

Πράγματι μετά την καλή αρχή με Καρτεράδο η συνέχεια για την ομάδα μου δεν ήταν ανάλογη. Δεν θα ψάξω δικαιολογίες , αλλά θα πω ότι οι απουσίες βασικών παιχτών μας και στις δυο αυτές αναμετρήσεις μας κόστισαν πολύ. Επιπλέον, μπήκαμε στο πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε μια ικανοποιητική σειρά φιλικών αγώνων που θα μας επέτρεπε να βρούμε ρυθμό κι έτσι μοιραία, παρά την προσπάθεια των παιδιών , δεν καταφέραμε να αποσπάσουμε κάτι θετικό σε Μύκονο και Πάρο. Παρόλα αυτά οφείλω να επισημάνω ότι και στα δυο παιχνίδια το σκορ μας αδικεί και δεν καταδεικνύει την εικόνα των παιχτών μου στο γήπεδο. Ευελπιστώ ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

  • Την Κυριακή αντιμετωπίζετε την ομάδα του Πανναξιακού. Μια ομάδα που και λόγω ιστορίας και λόγω ρόστερ και λόγω αποτελεσμάτων στο φετινό είναι από τα φαβορί για την 1η θέση. Ποια θεωρείται ότι θα είναι τα βασικά σημεία που θα κρίνουν το νικητή;

Εμείς σεβόμαστε τον Πανναξιακό αλλά στην έδρα μας ειδικά, δεν είμαστε εύκολος αντίπαλος. Έχουμε μιλήσει με τα παιδιά , υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα , κάνοντας μια νέα αρχή και αφήνοντας πίσω οριστικά τις ήττες των προηγουμένων αγωνιστικών.

  • Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο;

Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστιόμαστε την προσπάθειά μας στο γήπεδο. Είμαστε ρεαλιστές και ξέρουμε τις δυνάμεις μας. Θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με ένα πλασάρισμα στην πρώτη 4αδα του Πρωταθλήματος.

  • Κλείνοντας , μια ευχή για το φετινό Πρωτάθλημα

Σε ένα τόσο δύσκολο από πλευράς συνθηκών Πρωτάθλημα όπως αυτό των Κυκλάδων θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε όλοι υγεία και κάθε ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς και το site σας που προβάλλει τις ομάδες μας συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Το ηχητικό της συνέντευξης

Η αφίσα του αγώνα 

74331977_2803005856410486_1032616721866817536_o_2c7ca.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares