Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011 22:20

Τρένο ο ''Αγιαξ'', άλλη μια ήττα για το ''city''!!!

AIGALEO-AO_MYKONOY

Διαβάστε τη έγινε στους άλλους αγώνες του 8ου ομίλου.

Τράχωνες-Αιγάλεω 2-1

William Hill Sports Σπουδαία νίκη κόντρα στο προβληματικό Αιγάλεω πήραν οι Τράχωνες, πιστοποιώντας για ακόμη μία φορά πως έχουν τις βλέψεις να πρωταγωνιστήσουν (2-1). Στο 20' η κεφαλιά του Τσιώλη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κουρεπίνη. Στο 35' όμως ο Γιαννιτσανάκης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Χουστουλάκη και με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα ο Χουστουλάκης ανατράπηκε από τον Κουρεπίνη μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή Μπόρτζαρη να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιαννιτσανάκης, ο οποίος ευστόχησε, κάνοντας με αυτό τρόπο το 2-0. Στο β' ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι, όμως έπεσαν πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα, η οποία δεν κινδύνευσε σε καμία περίπτωση. Ωστόσο, το Αιγάλεω κατάφερε να μειώσει στο σκορ στο 86', όταν ύστερα από κόρνερ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χατζή και ο ρέφερι χωρίς δεύτερη σκέψη καταλόγισε την εσχάτη των ποινών, που μετέτρεψε σε γκολ ο Τζανετάκος.


ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Βαγγελάκος, Κορτσινίδης, Κάρδαρης (89' Βασίλι), Δρακοντίδης, Μιχαηλίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Παπαναγόπουλος, Τσιώλης (95' Κατσούλης), Γιαννιτσανάκης (84' Κορδός), Χουστουλάκης
ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Τσιρογιάννης, Ζαφειράτος, Βασιλάρης, Παπαδόπουλος, Τεγούσης Α. (65' Κωνσταντόπουλος Κ.), Καραγιάννης, Δουκάκης, Ντελμεκούρας (67' Σιδέρης), Τζανετάκος, Τεγούσης Κ.

Ελπιδοφόρος-Φωστήρας 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ελπιδοφόρο και τον William Hill Sports Φωστήρα, με τους Κηφισιώτες να φτάνουν στην ισοφάριση μόλις στο 90' με μεγάλο ήρωα τον Βέρμπη! Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο α' ημίχρονο, πήραν νωρίς το προβάδισμα, όμως στην επανάληψη δέχθηκαν πίεση και εν τέλει περιορίστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας. Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρρόπουλου κατάφερε να 'παγώσει' το Ζηρίνειο, όταν ο Δωροβίνης στο 7' βρήκε τον... δρόμο προς τα δίχτυα. Στο β' μέρος οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Βαζάκα μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι προσπάθειες των Κορακάκη και Ντούμου δεν βρήκαν στόχο.

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90', όταν ο Βέρμπης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1, σώζοντας με αυτό το τρόπο την... παρτίδα για τον Ελπιδοφόρο. Διαιτητής ήταν ο Βαλιώτης (Λάρισας).


ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Ιωσήπου, Στασινός (80' Μακρής), Εσλερ, Λίτσος, Χόρτσας, Ντήβαρτζης (46' Ντούμος), Κορακάκης, Κακλαμάνος, Στρατάκης, Γκουτσούλας (65' Καραμέρης), Βέρμπης
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κόπελας, Τασουλής, Παπαδημητρίου, Τερζής, Χότζα, Χίσος (73' Τσουμάνης), Μπούκουρης, Ντεντόπουλος (84' Πετρίτσης), Δωροβίνης (89' Μπασκώζος), Κούτρος.

Μελίσσια-Καρλόβασι Σάμου 3-0

Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερη δυσκολία, τα Μελίσσια πήραν ένα σημαντικό τρίποντο απέναντι στο αδύναμο Καρλόβασι, του οποίου επικράτησε με 3-0. Στο α' μέρος οι νεοφώτιστοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 43', χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Μανδύλης. Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με τον πλέον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού στο 57' ο Ταυλαδωράκης έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 88' ο Ρήγας.

Να σημειωθεί ότι από πλευράς φιλοξενούμενων αποβλήθηκε στο 63' ο Κωνσταντινίδης με δεύτερη κίτρινη. Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Καπόγλης (ανατολικής Αττικής.)


ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Τσουκαλάς, Μανδύλης, Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Μποτονάκης (55' Τζενετέας), Νικολά (82Μπεκατώρος), Ιατρού, Πατσιαβούρας (71' Ατσάλης), Ρήγας, Ταυλαδωράκης
ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: Μουρίκης, Ζάγκας, Μανδρέλος, Ρωμανός, Κωνσταντινίδης, Ντάγια, Λόμπας, Ματζάβας (69' Τσακίρης), Καραμαρούδης (84' Μουτζούρης), Κατσιάνης, Κουτσογιάννης (68' Γιασκουλίδης).

Ρόδος-Περιστέρι 3-1

William Hill Poker Μετά από τρία ατυχή αποτελέσματα, η Ρόδος επέστρεψε στις νίκες, καθώς στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής επικράτησε του ΑΟ Περιστερίου με 3-1. Το α' ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τα 'Ελάφια', αφού με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών παιχνιδιού ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Γκίνης. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοση τους, φτάνοντας και σε δεύτερο τέρμα στο 26' με τον Φράγκο.

Στο β' ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τάμπρατζη ισορρόπησαν τον αγώνα και προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ. Εν μέρει το πέτυχαν στο 59' με τον Ελευθεριάδη, όμως ο διαιτητής Σταθόπουλος (ΣΔ Δυτικής Αττικής) δεν κατακύρωσε το γκολ, κατόπιν σχετικής υπόδειξης του βοηθού του για οφσάιντ. Οκτώ λεπτά αργότερα, οι Ροδίτες πέτυχαν και τρίτο τέρμα, όταν ο Καντιμοίρης από το σημείο του πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με τον ίδιο τρόπο στο 77' ο Μπέλης.


ΡΟΔΟΣ: Αρχοντάκης, Πατούχος, Καντιμοίρης, Παπαδόπουλος (70' Καρπαθάκης), Πελέκης, Θαμνόπουλος, Σότας (46' Ορφανίδης), Γκινής, Σκαρλάτος (84' Κιλασίν), Φράγκος, Καταπόδης
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ψύχος, Πλέστης (46' Παπαδόπουλος), Βασίλογλου, Θανόπουλος, Βαγγέλης, Μπονιάκος, Αθανασίου, Μπόσιος, Νησαριώτης (80' Λεβέντης), Μπέλης, Ελευθεριάδης.

Αγιαξ Ταύρου-Ηλιούπολη 4-0

Εξαιρετική παρουσία είχε στο ματς με την Ηλιούπολη το συγκρότημα του Αλέκου Ρίζου, επικρατώντας με το ευρύ 4-0 της αντίπαλης ομάδας, που δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Στο α' ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 30', χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Φύτρος. Πέντε λεπτά αργότερα οι ποδοσφαιριστές του Αλέκου Ρίζου θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως ο Θεοφάνους είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Σκληρή.

Στο β' μέρος οι πρωτοπόροι εξακολούθησαν να ασκούν πίεση και έφτασαν σε ένα δεύτερο τέρμα στο 60' με σκόρερ τον Ψυχουντάκη. Δέκα λεπτά αργότερα ο Φύτρος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, κάνοντας δύο τα προσωπικά τέρματα. Το 4-0 έγραψε ο Ρούσσης στο 75'. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπλούνας (Φθιώτιδας).


ΑΓΙΑΞ: Τσαϊλάκης, Πέττας, Πατέλης, Τριανταφυλλίδης, Ψυχουντάκης, Θεοφάνους (79' Κωτσιόπουλος), Σωτηρόπουλος, Χαλίλι, Ρούσος, Τζανέτος (83' Αποστολακόπουλος), Φύτρος (75' Γουσούλης)
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Σκληρής, Χαραλαμπόπουλος, Μπουρελάκος Ι., Γεωργακόπουλος, Αγγελόπουλος, Καρμποντίνης, Γεμιστός (46' Καϋπίδης), Γκίκας, Γκουνέλας (62' Μυγγύρος (69' Βαφειάδης)), Πολίτης, Μπούρας

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares