Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 14:35

Με το... δεξί ο Αστέρας Μαρμάρων 4-2 τον ΑΠΣ Κύθνου [vid+pics]

Με το... δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων ο Αστέρας Μαρμάρων καθώς το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησε με 4-2 του ΑΠΣ Κύθνου.

Το συγκρότημα του Αλέκου Αλεξανδρή εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και τα προσωπικά λάθη που έγιναν στην άμυνα των φιλοξενούμενων και πήρε τη νίκη.

Από την άλλη, ο ΑΠΣ Κύθνου παρότι προσπάθησε και έδειξε ότι αποτελεί μια ομάδα με πολύ ταλέντο και μέλλον έφυγε από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Ραμπαβίλας που στο 8' και στο 67' με δυο σουτ άνοιξε και έκλεισε το χορό των γκολ.

Στο 35' ο Κούτσι με πλασέ είχε ισοφαρίζει σε 1-1 για τον ΑΠΣ Κύθνου, με τον Κληρονόμο στο 40' με φοβερή σέντρα-σουτ να κάνει το 2-1 και να το πανηγυρίζει έξαλα κάνοντας πανηγυρισμό... αλά Μπεμπέτο δεδομένου ότι πριν τρεις ημέρες η γυναίκα του έφερε στο κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Στο 59' ο Χαραλαμπίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα και με σουτ έκανε το 4-1. 

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 73' ο Γονίδης. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (Αλέκος Αλεξανδρής) Σομπόνης, Κρητικός, Βιτζηλαίος (78' Μπελούκης Α.), Μοστράτος, Νταής Αλιπράντης (85' Ραγκούσης), Καργιώτης (70' Μπελούκης Στ.), Χριστοφόρος (35' λ.τρ. Κληρονόμος), Ραμπαβίλας, Αριανούτσος, Χαραλαμπίδης.

ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ (Σταύρος Κονιδάρης) Γκριέλας, Λεβαντής (55' Μπιζικούκης), Γονιδάκης, Γαρδεράκης, Λαρετζάκης (64' Γονίδης Ν.), Τσιρδήμος, Αρμάντο, Ψαρράς, Ηλίου, Γονίδης Μ., Τσάλα.

Φωτογραφίες και βίντεο

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares