Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 12:02

Μάλλιος: "Πίστη στις δυνατότητες των νέων Τηνιακών παιδιών"

Την Παρασκευή ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Τήνου αφού στις 16.30 για την Β' κατηγορία υποδέχεται τον Άγιαξ Σύρου.

Ο Γιώργος Μάλλιος που έχει δείξει ότι στηρίζει τα παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου, θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες από τις ακαδημίες, προκειμένου η ομάδα να τηρήσει το πλάνο που έχει εκπονηθεί από τις αρχές Ιουνίου.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αρκετά παιδιά όπως οι Πλυττάς, Φιλιππούσης και Κελαδίτης (γεννημένοι του 2005) παίρνουν χρόνο συμμετοχής στην α' ομάδα ως βασικοί, με τον κ Μάλλιο να δηλώνει γι το ματς τα εξής

"Είναι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Αυτά τα ματς είναι πάντα δύσκολα. Δεν υπάρχουν φαβορί αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τις ομάδες. Δώσαμε ένα ματς Κυπέλλου με τον ΑΟ Πάρου και σταθήκαμε καλά σαν σύνολο στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Σκοπός μας αποτελεί να χρησιμοποιήσουμε νεαρά παιδιά αφού στο πρώτο ματς έδειξαν θετική εικόνα. Σε κάθε ματς θα προσπαθούμε για τη νίκη όμως ακόμη και εάν δεν έρθει θα προσπαθούμε για το καλύτερο αφού σκοπός αποτελεί να συλλέγουμε εμπειρίες". 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares