Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 14:07

Τελέστηκε ο αγιασμός του ΑΜΣ Φιλωτίου [pics-vid]

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και λίγο πριν την σέντρα του επίσημου πρώτου αγώνα του ανδρικού τμήματος του συλλόγου ο ΑΜΣ Φιλωτίου πραγματοποίηση τον καθιερωμένο αγιασμό των υδάτων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύσσωμη η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και φυσικά οι αθλητές του συλλόγου έδωσαν το παρόν στην τέλεση του αγιασμού που έγινε από τον πατήρ Ιωάννη Μανιό.

Παρούσα ήταν και η Γραμματέας του Περιφερειακού συμβουλίου, κυρία Ευδοκία Κατσάνη, η οποία έχει υπάρξει αθλήτρια του συλλόγου, ενώ τον δήμο Νάξου εκπροσώπησαν ο αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα στον αθλητισμό κ. Βαγγέλη Κατσαράς και πρόεδρος της κοινότητας Φιλωτίου κ. Βασίλης Κρασσάς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νάξου, Φιλωτίτης, Δημήτρης Ήμελλος.

Ο κ. Κατσαράς, αφού ευχήθηκε υποσχέθηκε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για να ολοκληρωθεί το γήπεδο, ενώ έκανε λόγο για την αναγκαιότητα της πραγματοποίησης αθλητικών έργων στην ορεινή Νάξο και βέβαια της ολοκλήρωσης των διαδικασιών για την το πολυαναμενόμενο κλειστό γυμναστήριο του Φιλωτίου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΑΜΣ Φιλωτίου κ. Γιάννης Ψαρράς επικεντρώθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν για αγορά υλικού στο γήπεδο και ευχήθηκε να πραγματοποιηθεί γρήγορα το κλειστό του Φιλωτίου.

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares