Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 21:31

Βουτσινός: Φαβορί ο ΑΟ Μυκόνου, όμως ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ελλάς Σύρου για το ματς που ακολουθεί αύριο με τον ΑΟ Μυκόνου (Σάββατο 5/10 γηπεδο Ερμούπολης 18.30) για την β' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων.

Μετά από 11 χρόνια η Ελλάς Σύρου θα αγωνιστεί και πάλι στο... σπίτι της και σίγουρα αυτό που αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τους Συριανούς είναι η προσέλευση του κόσμου.

Η διοίκηση Ζιάβρα έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες ενόψει του αυριανού αγώνα, απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο συχνά-πυκνά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπολογίζεται λόγω επαγγελματιών υποχρεώσεων ο Ηλίας Χαλκιάς και ο Αντώνης Μπαλόπητας λόγω τραυματισμού.

Όσον αφορά τον Λεονάρδου Πρίντεζη η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Κατά τα άλλα, ο Νίκος Βουτσίνος έχει τους υπόλοιπους παίκτες διαθέσιμους με τον ίδιο να δηλώνει τα εξής:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μας χωρίζει και μια κατηγορία με τον ΑΟ Μυκόνου, μια ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή για πολλά χρόνια και σίγουρα ο τίτλος του φαβορί για το ματς της ανήκει".

Για τα σημεία που θα κριθεί το ματς, ο νεαρός προπονητής είπε

"Είναι δύσκολο να σας απαντήσω γιατί είναι το πρώτο επίσημο ματς της αντίπαλης ομάδας. Μπορεί να εχει τον ίδιο προπονητή, αλλά υπήρχαν αλλαγές σε πρόσωπα στο ρόστερ της αλλά νομίζω ότι θα είναι μια γιορτή για εμάς γιατί μετά από 11 χρόνια η ομάδα θα αγωνιστεί και πάλι και θεωρώ ότι όλο αυτό δηλαδή η παρουσία του κόσμου θα λειτουργήσει υπέρ μας".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares