Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 00:56

Δεν θα μπορούσα να αφήσω τον ΑΟ Σύρου στην δύσκολη στιγμή

Το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακό για τον ΑΟ Σύρου, αφού οι ανακατατάξεις που έγιναν στο Συριανό ποδόσφαιρο με την επαναδραστηριοποίηση της Ελλάς Σύρου, είχαν ως αποτέλεσμα να μεταπηδήσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές από τον έναν σύλλογο στον άλλον, με τους ''πιστούς στρατιώτες'' πάντως του ΑΟ Σύρου να μένουν στις τάξεις του συλλόγου σε αυτή τη δύσκολη καμπή.

Ένας από αυτούς τους "Πιστούς στρατιώτες'' είναι και ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας, ο ''ΑΡΧΗΓΟΣ'' που έκλεισε τα αφτιά του στις σειρήνες και έμεινε στις επάλξεις για να χτιστεί μία νέα ομάδα και με την δική του συμβολή.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του, ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας πιστός στο ραντεβού του με το sportcyclades.gr παραχώρησε μία συνέντευξη ουσίας, μιλώντας για όλα τα θέματα που απασχόλησαν, για τις αποφάσεις του, το φετινό πρωτάθλημα και πολλά άλλα σημαντικά.

- Τέταρτη σεζόν στον ΑΟ Σύρου, με πολλές ανακατατάξεις στην ομάδα και το Συριανό ποδόσφαιρο, ποια είναι η ματιά του ''Αρχηγού'' σε όσα συνέβησαν τους καλοκαιρινούς μήνες;

«Έγιναν πολλά για άλλο ένα καλοκαίρι στην Σύρο.  Είναι κρίμα. Δεν θέλω να αναφερθώ σε πρόσωπα και καταστάσεις. Σίγουρα ο καθένας έκανε την επιλογή του. Σίγουρα κάποιοι επηρεάστηκαν από τρίτους.  Το γεγονός είναι ότι όσοι ήθελαν να μείνουν στον ΑΟ Σύρου, να παίξουν σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, να πρωταγωνιστούν και να παλέψουν στην α κατηγορία και σε ένα καλύτερο επίπεδο, το έπραξαν».

Στον Παναγιώτη Ραμπαβίλα δια χειρός Ειρηναίου Φρέρη ο τίτλος του MVP Bioclean

- Πολλοί λένε ότι ο ΑΟ Σύρου «λαβώθηκε» μέσα από αυτή τη διαδικασία με την φυγή αρκετών παικτών, θεωρείς ότι αυτό ισχύει ή με τις μεταγραφές έκλεισαν τα κενά που δημιουργήθηκαν;

«Σίγουρα έφυγαν αρκετοί παίχτες. Κάποιοι από τους οποίους έπαιζαν βασικοί. Αλλά σε όλες τις ομάδες γίνεται αυτό. Δεν θα κρίνω εγώ την επιλογή κανενός. Τα παιδιά που ήρθαν με αυτούς που παρέμειναν στην ομάδα πάντως θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.  Ήδη έχουμε ένα ωραίο κλίμα και στην προπόνηση υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Αν έκλεισαν τα κενά η όχι θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως με την εμπειρία μου νομίζω ότι ήμαστε καλύτεροι από πέρυσι».

- Όσο αφορά την δική σου απόφαση να παραμείνεις στην ομάδα παρά το γεγονός ότι είχες και άλλες προτάσεις, τι ήταν αυτό που σε κράτησε στον ΑΟΣ;

«Φωσκολος - Ρούσσος Και οι αοσιτες που παρέμειναν αοσιτες. Αυτοί που πέρυσι ήταν πάνω στα κάγκελα όταν προηγηθήκαμε με την Μύκονο. Αυτοί που αγαπούν τον ΑΟΣ χωρίς να κοιτάζουν το εγώ τους. Αυτοί που γουστάρουν τους παίχτες και έρχονται να μας συμπαρασταθούν και να μας σπρώξουν στην νίκη. Για αυτούς τους λόγους έμεινα στον ΑΟΣ. Και γιατί σαν αρχηγός μιας ομάδας δεν θα μπορούσα σε μια δύσκολη στιγμή όπως το καλοκαίρι να την αφήσω. Και σίγουρα το γκρουπ που έχω αναλάβει στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ. Έχω δεθεί με τα παιδιά και μου αρέσει πολύ να δουλεύω μαζί τους».

- Είσαι από αυτούς που θεωρείς ότι οι κινήσεις που έγιναν θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί και αν ναι με ποιον τρόπο;

«Όχι νομίζω δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο.Αν θέλει κάποιος να κάνει καινούργια ομάδα θα βΡεί αφορμή κάποια στιγμή. Όποτε οσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Δεν θέλω αλήθεια να επεκταθώ και να πω πράγματα».

Παναγιώτης Ραμπαβίλας: Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο [vid]

- Εφόσον δεν θες να το εξειδικεύσεις είναι σεβαστό, αλλά ένα ερώτημα που απασχολεί αρκετά τον ποδοσφαιρικό Σύρου και η γνώμη σου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, είναι αν εν τέλει η δημιουργία μίας ακόμη ομάδας θα λειτουργήσει ευεργετικά για το Συριανό ποδόσφαιρο;

«Νομίζω πως όχι. Ενωμένοι όλοι οι Συριανοί νομίζω είναι για μεγάλα πράγματα. Αλλά δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο. Μπερδεύουμε τη Μύκονο και τη Σαντορίνη με την Σύρο . Εκεί όπως βλέπουμε μπορούν να σταθούν δυο ομάδες στην γ εθνική. Είναι αλλά τα δεδομένα εκεί. Εδώ στην Σύρο  δυστυχώς δεν γίνεται αυτό. Δεν μπορεί να γίνει εκ των πραγμάτων. Όποτε όχι πιστεύω ότι αν χωρίζεται το νησί στα δυο και στα τρια είναι πολύ δύσκολο να έρθουν επιτυχίες».

- Πάμε στα αγωνιστικά τώρα… έχεις αγωνιστεί ξανά με έναν όμιλο στις Κυκλάδες, θεωρείς καλύτερο αυτόν τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος;

«Σίγουρα. Και το πιο δίκαιο. Όλοι με όλους. Πέρυσι αυτό που έγινε δεν ήταν δίκαιο. Ο Παναξιακος χωρίς ντέρμπι πήγε στον τελικό. Και νομίζω φάνηκε εκεί έλλειψη δυνατών παιχνιδιών και στους ίδιους. Από την άλλη είναι άδικο για μια ομάδα να παίζει όλη την χρόνια σε έναν τελικό. Ένας άρρωστος ένας τραυματίας και μένεις στην ίδια κατηγορία».

- Πανναξιακός - ΑΟ Σύρου, βάλε τον υπότιτλο του ντέρμπι της πρεμιέρας

«Πρόωρος τελικός».

- Προτιμούσες άλλον αντίπαλο στην πρεμιέρα;

«Όχι... το είχα πει πριν την κλήρωση. Αλλά θα ήθελα να παίξουμε μέσα στην Νάξο».

- Ποιες άλλες ομάδες κατά σειρά κατατάσσεις ως συνδιεκδικητές;

«Νομίζω ότι ο Πανναξιακος είναι το φαβορί. Μετά είναι ο ΑΟΣ και η Μύκονος. Που ενισχύεται αρκετά. Σίγουρα ο ρυθμιστής του ομίλου όμως θα είναι ο Πύργος».

- Με τι θα είσαι ευχαριστημένος στο τέλος της χρονιάς;

«Υγεία πάνω από όλα, και σίγουρα το πρωτάθλημα».

Αμφίβολος ο

- Για δεύτερη σεζόν ανήκεις στο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας του Άγιαξ Σύρου, πως είναι αυτή η πλευρά της ενασχόλησης σου με το ποδόσφαιρο;

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ Ρούσσο πρώτα από όλα που μου έχει εμπιστευτεί για δεύτερη χρόνια γκρουπ. Έχω μια πολύ καλή συνεργασία και με τον κοουτς Καρδάτο που μοιραζόμαστε στην ουσία το γκρουπ.
Είναι κάτι που με γεμίζει. Τα παιδιά έχουν όρεξη και έρχονται για να διασκεδάσουν, να εκτονωθούν, να μάθουν. Είναι κάτι που σίγουρα θα ασχοληθώ και στο μέλλον και ήθελα να ξεκινήσω όσο νωρίτερα γίνεται από τις μικρές ηλικίες».

- Πλέον η Ελλάς Σύρου έχει φτιάξει ένα σύνολο αποτελούμενο από έμπειρους ποδοσφαιριστές, έχοντας κάνει μία σημαντική επένδυση για το επίπεδο της Β΄κατηγορίας, εφόσον δεν πέρασε το αίτημα της για συμμετοχή στην Α΄κατηγορία, πιστεύεις ότι θα καταφέρει να ανέβει μέσω της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Β΄;

«Νομίζω ότι θα παίξουν μόνοι τους. Είναι ομάδα που θα πρωταγωνιστούσε και στην Α κατηγορία. Νομίζω ότι δεν θα έχουν καν ισόπαλο αποτέλεσμα. Νομίζω ότι τόσα χρήματα δεν έχουν ξανά δοθεί για ομάδα β κατηγορίας. Τους εύχομαι τα καλύτερα».

Κλείνει ο ''Ράμπα'' και «σκάει» 2 βόμβες ο ΑΟ Σύρου

- Κλείνουμε με ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση;

«Θέλω να ευχηθώ να έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές υγεία. Να γίνει ένα ωραίο και δυνατό πρωτάθλημα. Στους φιλάθλους του ΑΟΣ θα ήθελα να πω: ότι θα τους χρειαστούμε να είναι κοντά μας και να μας ωθήσουν για το ένα βήμα, το ένα μέτρο, το ένα άλμα παραπάνω που θα χρειαστεί να κάνουμε. Και να ξέρουν ότι , όπως λέει ο κοουτς Ρουσσος , μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares