Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 12:26

Σκαφτούρος: "Η Θύελλα Καμαρίου θα κάνει υπερήφανη όλη τη Σαντορίνη"

Φέτος μαζί με νέα πρόσωπα εισχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της Θύελλας Καμαρίου με στόχο να βοηθήσει με τις γνώσεις και την εμπειρία που έχει όσον αφορά την κατηγορία της Γ' Εθνικής.

Ο Παναγιώτης Σκαφτούρος, όχι απλά στο σχεδιασμό της ομάδας έπαιξε καταλυτικό ρόλο προκειμένου να αποσπάσει θετικές απαντήσεις από αρκετούς ποδοσφαιριστές, αλλά κατόρθωσε να βοηθήσει σημαντικά σε πολλά άλλα θέματα.

Ο ίδιος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, τονίζοντας ότι οι παίκτες ανταποκρίνονται και ότι τα επόμενα φιλικά θα κρίνουν τις κινήσεις που θα γίνουν από πλευράς συλλόγου.

Ο ίδιος στάθηκε και την παρουσία του κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα:

"Είμαστε απολύτως ευχαριστημένοι καθώς η ομάδα πραγματοποιεί μια πολύ δύσκολη προετοιμασία με πολλές διπλές προπονήσεις και δόξα το θεό δεν έχουμε τραυματισμούς σοβαρούς. Επιμένουμε στην προετοιμασία και πιέζουμε τους παίκτες γιατί πιστεύω ότι αυτό το στοιχείο ήταν που μας κόστισε πέρυσι. Οι επόμενες ημέρες είναι σημαντικές για την ομάδα καθώς ακολουθούν 4 δυνατά φιλικά και θα δούμε η ομάδα μας πως ανταποκρίνεται σε δυνατό ρυθμό. Ακόμη στα φιλικά θα δούμε εάν η ομάδα μας χρειάζεται κάποια προσθήκη ακόμη για να ολοκληρώσει το ρόστερ. Πάντως η Θύελλα Καμαρίου στοχεύει ψηλά και γι αυτό το λόγο δεν θα πει ποτέ όχι σε κάποιο ποδοσφαιριστή αξιόλογο που θα είναι διαθέσιμος. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έχει ήδη ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας με την αγορά εισιτηρίων και συνεχίζει να το κάνει, γιατί φέτος χτίζεται κάτι πολύ καλό και θέλουμε να κάνουμε περήφανο όλο το νησί".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares