Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 14:54

Η «αντίδραση» του Πανναξιακού για την κλήρωση του Κυπέλλου Κυκλάδων

Ο φιναλίστ του περσινού τελικού Κυπέλλου Κυκλάδων, Πανναξιακός, πατάει γήπεδο στις 26 Αυγούστου, όμως σήμερα που ήταν η μέρα της κλήρωσης του θεσμού, έμαθε τον αντίπαλο του που θα είναι ο ΑΟ Πύργου.

Η ομάδα της Νάξου αποτελεί μια παραδοσιακή δύναμη του θεσμού του Κυπέλλου, πράγμα που πιστοποιείται μέσα από τις 7 συμμετοχές της στους 10 τελευταίους τελικούς.

Τόσο ο πρόεδρος Βαγγέλης Κάρλοβιτς, όσο και ο προπονητής της ομάδας κ. Δημήτρης Σκούνας γνωρίζουν ότι ο Πανναξιακός είναι «καταδικασμένος» να φτάσει και πάλι στην κορυφή, πράγμα που αντικατοπτρίζεται μέσα από την πρώτη τους αντίδραση μετά την κλήρωση, που έγινε μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

Με αφορμή την κλήρωση του κυπέλλου και την έναρξη των επίσημων αγωνιστών υποχρεώσεων της ομάδας,΄ο πρόεδρος και ο προπονητής του Πανναξιακού κ.κ. Κάρλοβιτς - Σκούνας δηλώνουν τα εξής:

Βαγγέλης Κάρλοβιτς:

«Ευχόμαστε ως Δ.Σ.. και εγώ προσωπικά καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες των Κυκλάδων. Το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων μέσα από σωρεία αντιξοοτήτων κάνει κάθε χρόνο βήματα προόδου με τεράστια προσπάθεια των διοικούντων του. Ελπίζουμε να διεξαχθεί μια ποδοσφαιρική περίοδος χωρίς τραυματισμούς και να παρακολουθήσουμε όλοι οι φίλαθλοι όμορφο ποδόσφαιρο».

Δημήτρης Σκούνας:

«Η πρώτη και βασική ευχή μου για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν είναι να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα. Σε ότι αφορά την ομάδα μας, θα είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τον Α.Ο. Πύργου στις αρχές Οκτώβρη.

Δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε αντίπαλο, είναι σαφώς ένας αγώνας ντέρμπι, από τον οποίο και θα διεκδικήσουμε μόνο την πρόκριση».

Το γραφείο τύπου.

Σ.Σ. Θυμίζουμε ότι οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανναξιακού ξεκινούν με τη δεύτερη φάση του κυπέλλου το διήμερο 5-6 Οκτωβρίου, όταν και αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας σε νοκ άουτ αγώνα τον Α.Ο. Πύργου.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares