Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011 00:25

Άνω Σύρος ''Παράπονα στην Μήλο''…

pammhliakos-ano_siros_630

Με πολλά παράπονα γυρίζει από την Μήλο η αποστολή της Άνω Σύρου.

Οι άνθρωποι του Συριανού Συλλόγου μετά από επικοινωνία που είχαν με ρεπόρτερ του sportcyclades.gr εξέφρασαν την αγανάκτηση τους, από το εχθρικό κλίμα που αντιμετώπισαν στο γήπεδο της Μήλου, καθώς και με τα σφυρίγματα του Κυρίου Μαραγκού.

Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής Μάκης Πούλος και ο αρχηγός αποστολής Πέτρος Ραουζαίος καταγγέλλουν:

  • Απρεπείς συμπεριφορά σε σωστή απόφαση του Διαιτητή να ακυρώσει γκολ του Παμμηλιακού.
  • Απαράδεκτες ύβρεις από τους φιλάθλους προς όλη την αποστολή της Άνω Σύρου, που διαρκούσαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
  • Προσωπική επίθεση με ύβρεις , χυδαιολογίες και βαριούς χαρακτηρισμούς, προς τον αρχηγό αποστολής Πέτρο Ραουζαίο.
  • Μεγάλο λάθος του Κυρίου Μαραγκού στην αποβολή του Τσιάκαλου στον οποίο οι άνθρωποι της συριανής ομάδας θεωρούν ότι ο Συριανός Διαιτητής εξάντλησε την αυστηρότητα του.
  • Κατά την έξοδο του Τσιάκαλου από τον αγωνιστικό χώρο οι φίλαθλοι του Παμμηλιακού εκσφενδόνιζαν μπουκάλια και κροτίδες, με στόχο τον ποδοσφαιριστή.
  • Παρά τις συνεχείς παρατηρήσεις (τουλάχιστον τρεις) στον προπονητή του Παμμηλιακού από τον Διαιτητή της αναμέτρησης ο τελευταίος δεν τον απέβαλε όπως ορίζουν οι κανονισμοί.
  • Περίπου είκοσι (20) φίλαθλοι των γηπεδούχων προσπάθησαν να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο σκαρφαλώνοντας στα κιγκλιδώματα του γηπέδου και εμποδίστηκαν τελευταία στιγμή από τον Γεν. Γραμματέα του Παμμηλιακού.

{div float:left}{/div}Κλείνοντας οι υπεύθυνοι της αποστολής μας τόνισαν ότι ουδέποτε έχουν φερθεί τόσο εχθρικά σε κανέναν μέσα στην έδρα τους ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για την ομάδα τους.

Όπως μας επισήμαναν η Διοίκηση της Συριανής ομάδας θα τοποθετηθεί αύριο με επίσημο δελτίο τύπου και θα πάρει αναλυτική θέση για τα όσα συνέβησαν στη Μήλο

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares