Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2011 22:37

Ασταμάτητη η Στενή!!! (βίντεος)

steni-ao_tinou_1_2011

Συνεχίζει το νικηφόρο της σερί η Α.Ε Στενής στο πρωτάθλημα μετά την μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπυ επί του Α.Ο Τήνου με 1-0 στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου.

steni_gemati_exedra

Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες διεξήχθη ο αγώνας στο γήπεδο της Στενής, με αποτέλεσμα η προσέλευση του κόσμου να είναι μεγάλη.{div float:right}{/div}

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ζαλώνης Ι. έκανε αισθητή την παρουσία του στη περιοχή των φιλοξενούμενων πιάνοντας την κεφαλιά μετά από σέντρα από τα αριστερά αλλά ήταν αδύναμη και μπλόκαρε εύκολα ο Καμολίνος. (video)

Στο 19ο λεπτό η Στενή διπλασίασε τις ευκαιρίες της μετά από σουτ του Παρασχούδη υποχρεώνοντας τον Καμολίνο σε δύσκολη επέμβαση.


ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ-ΑΟ ΤΗΝΟΥ 1-0. ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ... by sportcyclades

Τρία λεπτά αργότερα σε φάση καρμπόν ο Σουμπασάκος σούταρε από αριστερά στην απέναντι γωνία αλλά ο Καμολινος είπε και πάλι όχι. (video)

Ο μονόλογος των γηπεδούχων συνεχίστηκε και ακριβώς στην επόμενη φάση ο Ζαλώνης Ι. έχασε τεράστια ευκαιρία καθώς πάνω στη γραμμή του τέρματος απέτυχε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. (video)

Η υπεροχή της Στενής καρποφόρησε στο 27ο λεπτό καθώς μετά από υπέροχο συνδυασμό από τα αριστερά ο Παρασχούδης βγήκε τετ α τετ με τον Καμολίνο και με υπέροχο σκάψιμο της μπάλας διαμόρφωσε το 1-0. (video)


ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ-ΑΟ ΤΗΝΟΥ 1-0 ΛΗΨΗ ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ... by sportcyclades

Στο 37ο λεπτό σημειώνεται η πρώτη επίσκεψη των φιλοξενούμενων στην περιοχή της Στενής. Μετά από παράλληλη μπαλιά του Ξενόπουλου η μπάλα πέρασε άουτ.(video).

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους γηπεδούχους ναε χουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα.

Free Image Hosting at www.ImageShack.usΣτο 51ο λεπτό ο Α.Ο Τήνου έφτασε κοντά στην ισοφάριση μετά από κεφαλιά του Νάζου και παραλίγο προβολή του Βελαλόπουλου αλλά ο Φώσκολος αποσόβησε τον κίνδυνο.(video)

Στο 56ο λεπτό η Στενή έμεινε με 10 παίχτες μετά από διαπληκτισμό του Σπυράκη Γ. με τον Σκλαβούνο .

Ο Α.Ο Τήνου με αριθμητικό πλεονέκτημα προσπάθησε για την ισοφάριση χωρίς όμως κλασικές ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλά στημένοι αμυντικά και ουσιαστικά δεν κινδύνεψαν από την πίεση των φιλοξενούμενων.

Η μόνη αξιοσημείωτη φάση δημιουργήθηκε το 88ο λεπτό στην οποία μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Στενής και συνεχόμενα σουτ του Α.Ο Τήνου απείλησε για την ισοφάριση.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την Στενή να φιγουράρει μόνη της στην κορυφή αποκτώντας σημαντική βαθμολογική διαφορά για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

steni-ao_tinou_2_2011

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ: ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ν., ΖΑΛΩΝΗΣ Μ., ΖΑΛΩΝΗΣ Ν. (ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ Α.), ΛΕΙΒΑΔΑΡΗΣ Π., ΖΑΛΩΝΗΣ Μ., ΣΠΥΡΑΚΗΣ Γ., ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ι., ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗΣ Β. (ΓΙΑΝΝΗΣΟΠΟΥΛΟΣ Φ.), ΖΑΛΩΝΗΣ Ι., ΖΑΛΩΝΗΣ Γ. (ΒΛΑΧΑΚΗΣ Γ.), ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΟΣ Ν.

ΑΟ ΤΗΝΟΥ:ΚΑΜΟΛΙΝΟΣ Ν., ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ Μ., ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Π. (ΒΙΔΟΣ Ι.), ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ Α., ΜΟΥΣΑΙ Β., ΔΕΛΩΤΗΣ Σ., ΝΑΖΟΣ Σ., ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ Α. (ΒΙΔΑΛΗΣ Φ.), ΣΑΑΡ, ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.


ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ-ΑΟ ΤΗΝΟΥ 1-0 ΛΗΨΗ ΓΙΑΝΝΗΣ... by sportcyclades
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares