Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2011 16:10

Μεγαλη ηττα για την Μυκονο

aom-kos_1_2011

Στην 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου η Α.Ο. Μυκόνου ηττήθηκε μέσα στο γήπεδο της μέσα σε ένα σημαντικό παιχνίδι για να ανέβει βαθμολογία. Όμως η Α.Ε. Κως κέρδισε δίκαια με 0-1 εκτός έδρας και πήρε τους 3 βαθμούς.


Ο αγώνας κύλησε ομαλά με πολλές φάσεις να βγαίνουν άουτ και για τις δύο ομάδες. Ο Καρακίτσος για την ομάδα της Μυκόνου στο 6' λεπτό εκτελώντας κόρνερ έδωσε πάσα στον Αργυρίου και εκείνος έυστοχα βρήκε το Θεοδώρου αλλά η μπάλα κατέληξε μετά από κεφαλιά έξω. Ένα λεπτό αργότερα ο Όθωνας σούταρε για την ομάδα της Α.Ε. Κω αλλά ήταν ανεπιτυχής προσπάθεια. Στα επόμενα λεπτά οι ευκαιρίες χάθηκαν από τους Τουμάσης για τη Μύκονο και Χατζηαντωνίου για την Κω. Στο 16' ο Α.Ο. Μυκόνου βγήκε μπροστά μόνος του ενώ ο τερματοφύλακας της Κω την πρόλαβε και έκοψε τη φάση. Παρ'ολα αυτά ο Σταματίου στο 20' σούταρε και η μπάλα πέρασε κάτω από τον Μανταφούνη σημειώνοντας γκολ για την ομάδα του. Ο Καρακίτσος εκτέλεσε απευθείας σουτ από φάουλ στο 31' που ήταν μια καλή ευκαιρία για την Μύκονο αλλά απέκρουσε ο Σανταμούρης. Στο 34' ο Τσαλμάς σουτάρει όμως η μπάλα βρήκε τους αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας.
Στο δεύτερο ημίχρονο πλέον στο 50' του αγώνα ο Σταματίου εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πέρασε ακριβώς πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μανταφούνη. Ο Καρακίτσος κάνοντας άλλη μια προσπάθεια 61' που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Α.Ε. Κω. Ακόμα μία εκτέλεση φάουλ από τον Καρακίτσο που έδιωξαν οι αμυντικοί  στο 65' ενώ στην συνέχεια στο 88' το τείχος της Α.Ε. Κως έκοψε το σουτ του Καρακίτσου. Τελευταία φάση για τον αγώνα ήταν για την Μύκονο με ευκαιρία που χάθηκε από τον Τσάλμα. Ο αγώνας τελείωσε χωρίς άλλες φάσεις.
Στην 6η αγωνιστική ο Α.Ο. Μυκόνου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Α.Ο. Μελίσσια και η Α.Ε. Κως θα παίξει ενάντια στον Α.Ο. Περιστερίου. Στην βαθμολογία η Μύκονος πλέον βρίσκεται στην 14η θέση ενώ η Α.Ε. Κως ανέβηκε στην 9η θέση.

Α.Ο. Μυκόνου

Μανταφούνης, Αργυρίου, Αλεξανδρόπουλος, Ζουγανέλης, Θεοδώρου (81' Καρατζάς), Κουκάς, Τουμάσης, Βαλαμούτης (70' Μπαλής), Τσάλμας, Καρακίτσος, Πανέτας (46' Παπασταθόπουλος)

Α.Ε. Κως
Σανταμούρης, Ελευθεριάδης, Τσάτσα (93' Πης), Όθωνας, Ρωμανός, Οικονόμου, Σταματίου, Αχμέτ, Χατζηαντωνίου (72' Πολίτης), Μαργαρίτης, Φυτάς

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares