Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2011 14:58

Δέσετε τις ζώνες σας λοιπόν!!! γιατί αρχίζει ένα νέο αθλητικό ταξίδι...

LEMAN_LOGO_3

Εδώ και λίγους μήνες στο νησί μας, η οικογένεια των αθλητικών συνδέσμων μεγάλωσε!

Μετά την Σύρο, την Πάρο, την Σαντορίνη και μια πληθώρα ακόμα νησιών ανά την Ελλάδα με παράδοση στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ήρθε η στιγμή που πολλοί από εμάς περίμεναν με ανυπομονησία…


{div float:left}{/div}Ο λόγος αυτού είναι πολλά υποσχόμενη νεοσύστατη  λέσχη μηχανοκίνητου αθλητισμού Νάξου (ΛΕ.Μ.Α.Ν) που εδώ και λίγους μήνες τείνει να γίνει το επίκεντρο των συζητήσεων σε όλο το νησί. Η λέσχη αυτή δημιουργήθηκε από μια ομάδα είκοσι ανθρώπων διαφόρων ηλικιών που το μεράκι και η αγάπη προς κάθε είδους αυτού του τύπου αθλητικών δραστηριοτήτων τους ώθησε στην δημιουργία της λέσχης παρα τις δύσκολες οικονομικα ημέρες που επικρατούν δείχνοντας μας πως όταν υπάρχει πραγματική θέληση, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο.

Στόχος της λέσχης είναι η ομαλή διεξαγωγή εκδηλώσεων γύρο από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με γνώμονα πάντα την νομιμότητα, την ασφάλεια τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους θεατές και φυσικά την διασκέδαση όλων μέσο ενός αθλήματος που δεν γνώρισε ποτέ πριν το νησί μας.

Επίσης η λέσχη μηχανοκίνητου αθλητισμού Νάξου εκτός από την διεξαγωγή διαφόρων τύπου αγώνων , με σκοπό την διασκέδαση, θα μεριμνήσει για την επίτευξη καλύτερου επίπεδου κυκλοφοριακής αγωγής μέσω συνεδρίων με κορυφαίους  ειδικούς στον χώρο της αυτοκίνησης και την διοργάνωση κοινωφελών δραστηριοτήτων.

Αξίζει λοιπόν να στηρίξουμε την προσπάθεια ανάπτυξης αυτού του νεοεμφανιζόμενου για την Νάξο είδους αθλητισμού αφού τα διαφημιστικά οφέλη του νησιού μας από την διεξαγωγή τέτοιου επιπέδου δραστηριοτήτων θα είναι πολλά και σε πανελλήνιο επίπεδο αφού θα υπάρχει συνεργασία και από κοινού διοργανώσεις με παρόμοιες λέσχες από πολλά μέρη της Ελλάδος.

Φανταστείτε λοιπόν την προβολή, διαφήμιση  και γενικά το όφελος του νησιού εντός κι εκτός τουριστικής περιόδου από αυτού του τύπου διοργανώσεις και τον κόσμο που θα εισέλθη για αυτές.

Ακόμα αξίζει να αναφέρουμε ότι ως μέλη στην λέσχη μπορούν να γραφτούν ΟΛΟΙ (με μόνη προϋπόθεση ότι θα έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ) ακόμα και αν δεν έχουν διάθεση να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις αγώνων ή δεν έχουν καν κάποιο όχημα αφού εκτός από την ενίσχυση που θα προσφέρουν στο σωμάτιο με την εγγραφή τους , τα μέλη θα έχουν πολλαπλά οφέλη λόγο προσφορών σε διάφορα καταστήματα, την συμμετοχή τους σε εκδρομές και επιμορφωτικά σεμινάρια ενώ θα στηρίζουν την προσπαθεί της πρώτης Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού του νησιού μας.

 

Δέσετε τις ζώνες σας λοιπόν γιατί αρχίζει ένα νέο αθλητικό ταξίδι, γεμάτο θέαμα, νέες εμπειρίες, φιλικό κλίμα και άφθονη ψυχαγωγία για κάθε ηλικία και φύλο, με τα μεγαλύτερα και ποιο πρωτότυπα οφέλη για όλους!!!!

 

LEMAN_LOGO


Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares