Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 16:59

Σαλταμάρας: Η ομάδα θα είναι αντάξια των προσδοκιών

Ο Στράτος Σαλταμάρας ήταν από του ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τα μέγιστα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, από την Άνω Μερά.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε στο sportcyclades για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Μυκόνου, καθώς και για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά που θα τον βρει να αγωνίζεται στη Γ' Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανήκω και φέτος στην οικογένεια της Άνω Μεράς. Υπήρχε από την αρχή η διάθεση κι από τις 2 πλευρές να συνεργαστούμε για άλλη μια χρονιά. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός στους ανθρώπους της ομάδας. Ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς, και πιστεύω πως και φέτος η ομάδα θα είναι αντάξια των προσδοκιών στη μεγαλύτερη κατηγορία μιας και η διοίκηση όπως κι Πέρυσι , κινείται αθόρυβα και με αποφασιστικότητα, πιστεύω όλα θα πάνε καλά !!!»

Για την επόμενη χρονιά δήλωσε:

«Είναι νωρίς ακόμα για προβλέψεις. Παίχτες, προπονητές, διοίκηση μια γροθιά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θεωρώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στη κατηγορία και μετά από αυτό ότι καλύτερο μπορεί να προκύψει !!»

Και η ευχή που έκανε για την επόμενη αγωνιστική χρονιά:

«Να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της. Και πάνω απ’όλα να έχουμε όλοι υγεία!!»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares