Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011 21:29

Κέρδισε τις εντυπώσεις και (1) βαθμό…

PANNAXIAKOS-ELPIDOFOROS630

Ισόπαλο 1-1 έληξε το εξ αναβολής παιχνίδι μεταξύ του Πανναξιακού με τον Ελπιδοφόρο στη Νάξο.

Η ομάδα της Νάξου παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο ήταν η κυρίαρχη ομάδα στον αγώνα και  αν οι παίχτες της ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο.

Οι αμυντικοί της Ναξιώτικης ομάδας κατάφεραν να περιορίσουν τον ''ποιοτικό''  Ελπιδοφόρο σε μόλις μια (1) τελική προσπάθεια αναγκάζοντας τον να απειλεί μόνο από στημένες φάσεις.

Από την άλλη πλευρά ο Ελπιδοφόρος του Γιώργου Βαζάκα φάνηκε κάπως αποσυντονισμένος κυρίως στο πρώτο μέρος, όπου εκτός από τις δύο (2) βασικές του απουσίες, φάνηκε να τον επηρεάζει και η αναγκαστική αλλαγή του Χόρτσα στο 20΄. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Γιώργου Βαζάκα μετά το τέλος του αγώνα (ακολουθεί βίντεο), που είπε ότι: «ο Πανναξιακός και ο Ελπιδοφόρος είναι οι πιο ποιοτικές ομάδες του ομίλου» και πρόσθεσε: « ο Πανναξιακός είναι η πιο ποιοτική ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει φέτος».

PANNAXIAKOS-ELPIDOFOROS1

Κατήφορος στο πρώτο μέρος

{div float:left}{/div}Αφόρητη η πίεση του Πανναξιακού στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα μέχρι το 30ο λεπτό της αναμέτρησης, όπου η ομάδα του Δημήτρη Σκούνα είχε καταφέρει να απειλήσει άμεσα την εστία του Ιωσήπου τουλάχιστον έξι (6) φόρες, με καμία από τις προσπάθειες να μην καταλήγει στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Ελπιδοφόρου.

Πιο αναλυτικά: ο Τόσκας στο δεν κατάφερε να σκοράρει σε σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, στο 12΄(video) ο Στάμος εξαπολύει βολίδα μέσα από την μεγάλη περιοχή που αποκρούει ο Ιωσήπου και στην συνέχεια αποδέκτης της μπάλας και πάλι ο ίδιος παίχτης επιχειρεί εκ νέου σουτ που εξουδετερώνει και πάλι ο κορυφαίος σήμερα για τον Ελπιδοφόρο Ιωσήπου. Στο 15΄(video) Σουσούνης και Καρούσης με άψογο συνδυασμό εξουδετερώνουν την άμυνα αλλά ο τελευταίος γλιστράει και η ευκαιρία χάνετε. Στο 30΄ο Καρούσης δοκιμάζει σουτ από καλή θέση το οποίο αποδείχτηκε χλιαρό για να ανησυχήσει τον τερματοφύλακα του Ελπιδοφόρου. Στο 45΄(video) ο Πανναξιακός λίγο έλειψε να πάρει το προβάδισμα όταν ο Σουσούνης επωφελείται μετά από σουτ του Καζανά και αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων αλλά δεν καταφέρνει να σκοράρει από διαγώνια θέση.

Με γκολ από τα αποδυτήρια

Με γκολ από τα αποδυτήρια (video) μπήκε ο Ελπιδοφόρος στην επανάληψη όπου σε σουτ που έγινε από Βέρμπη ο Παπαδόπουλος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας (video)  και της άλλαξε πορεία, η Κυρία Αγγέλου βλέπει παράβαση στην φάση αυτή και στήνει την μπάλα στην άσπρη βούλα. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Βέρμπης και στο 46΄ δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-0 (video).

PANNAXIAKOS-ELPIDOFOROS3

Στο 90΄ο ''Κίλερ''

Ο Ελπιδοφόρος «έκατσε» πάνω στο σκορ και ο Βαζάκας με την αντικατάσταση του Στρατάκη με τον Καραμέρη έδωσε χώρους στον Πανναξιακό, ο οποίος με το πέρασμα του Πολυκρέτη στον αγώνα έλεγξε απόλυτα τον χώρο του κέντρου και έψαχνε απεγνωσμένα την ισοφάριση, η οποία τελικά ήρθε στο 90΄από τον «κίλερ» της ομάδας Λευτέρη Σουσούνη, όπου ο τελευταίος αυτή τη φορά δεν χαρίστηκε στην αδράνεια του Ιωσήπου (να διώξει την μπάλα από την περιοχή του μετά την εκτέλεση φάουλ του Στάμου) και «κάρφωσε» την μπάλα στο αριστερό γάμα του Ελπιδοφόρου.

H Διαιτησία

Η Κυρία Αντωνίου με τους βοηθούς Σπυρόπουλο και Κρετσάνο τα πήγαν καλά σε γενικές γραμμές, άφησαν όμως μια γλυκόπικρη γεύση στους γηπεδούχους, οι οποίοι αμφισβητούν την ορθότητα της απόφασης στην φάση του πέναλτι(video), επίσης υπάρχουν και δύο ύποπτες φάσεις (video) για χέρι στην περιοχή του Ελπιδοφόρου, για τις οποίες υπάρχει υπόνοια για πέναλτι υπέρ της Ναξιώτικης ομάδας.

Μη χάσετε σε λίγο, το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις, δηλώσεις,φωτογραφίες, καθώς τις αμφισβητούμενες φάσεις και όλα τα γκολ της αναμέτρησης

Πανναξιακός(Σκούνας):Θέμελης,Καζανάς,Κουφόπουλος(Πολυκρέτης),Τόσκας,Παπαδόπουλος, Κολιούσης(Λυμπερτάς),Καρούσης,Κουτελιέρης,Σουσούνης,Στάμος,Κοττάκης(Αγγελής).

Τσιτοφώτος,Καρατέλιος,Κατσάνης,Βασιλάκης.

Ελπιδοφόρος(Βαζάκας):Ιωσήπου,Στασινός,Εσλέρ,Λίτσος,Χόρτσας(Λυμπέρης),Ντούμος,Κορακάκης,Γκούτσουλας,Στρατάκης(Καραμέρης),Κάρος(Παπαδόπουλος),Βέρμπι.

Καραμπάς,Ντηβαρτζής,Μαγιάτης,Στέλλας

Ακολουθούν τα γκολ, φωτογραφίες και δηλώσεις από τον αγώνα.

Βαθμολογία-Αποτελέσματα

PANNAXIAKOS-ELPIDOFOROS3


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares