Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011 21:10

Δημήτρης Σκούνας ''δεν ασχολούμαι με αλεξιπτωτιστές του αθλήματος''…

SKOYNAS_dimitris

Δήλωση-απάντηση του Δημήτρη Σκούνα μέσο του sportcyclades.gr. Ο έμπειρος τεχνικός του Πανναξιακού σε τηλεφωνική επικοινωνία μας δήλωσε τα παρακάτω:

«Επειδή ο προπονητής του Αιγάλεω εξακολουθεί να προκαλεί κάνοντας δηλώσεις περί δικαίου αποτελέσματος και περί άσχημης συμπεριφοράς από την πλευρά μου θέλω να απαντήσω».

«όσον αφορά το δίκαιο αποτέλεσμα, όποιος ήταν στο γήπεδο, αλλά και όποιος παρακολούθησε τα βίντεο που έχουν δημοσιευθεί στο sportcyclades.gr θα καταλάβει ποιο εννοεί δίκαιο ο συγκεκριμένος ….».

« ο άσχημος καιρός και ο δυνατός άνεμος, δεν τους ενόχλησαν καθόλου γιατί οι διαιτητές ήταν ''παντός καιρού'' και ειδικευμένοι στις επικίνδυνες αποστολές»

«τέλος όσον αφορά το θέμα της συμπεριφοράς μου, θίχτηκε γιατί του είπα ότι: ''δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του'' και ''να μη μιλάει''. Αν δεν μπορεί να δεχτεί την αλήθεια, ότι είναι ''τυχαίος και άσχετος'' , ας επισκεφθεί κάποιον ψυχολόγο να τον βοηθήσει».

«εγώ σέβομαι όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, οι οποίοι ξέρουν από παλικαρίσιες νίκες, οι ''αλεξιπτωτιστές'' του επαγγέλματος δυστυχώς δεν με ενδιαφέρουν και πόσο μάλλον να ασχοληθώ μαζί τους».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares