Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 17:12

Το ''χρίσμα'' σε Λυγνό και Κάτρη για τον σχεδιασμό του ΑΠΟ Ελλάς Σύρου

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της επαναδραστηριοποίησης του ΑΠΟ Ελλάς, η επιτροπή που ''τρέχει'' τα θέματα της ομάδας μέχρι την σύσταση του νέου Δ.Σ. ανακοίνωσε το δίδυμο των ανθρώπων που θα τρέξει τον σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πρόκειται για τον γνωστό σε όλους, Συριανό ποδοσφαιριστή με θητεία στην Α' Εθνική, Μιχάλη Λυγνό και τον παλαίμαχο της Ελλάς, Δημήτρη Κάτρη.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμφωνία για συνεργασία με τους Μιχάλη Λυγνό και Δημήτρη Κάτρη. Η χαρά μας μεγάλη που θα έχουμε στο πλευρό μας τον Μιχάλη Λυγνό, άνθρωπο που γνωρίζει καλύτερα απ όλους μας τι εστί επαγγελματικό ποδόσφαιρο, από τα 10χρόνια!!! παρουσίας του στην Α Εθνική με τις φανέλες Παναχαϊκής και Πανηλειακού.

Ο Μιχάλης Λυγνός θα πάρει τα «κλειδιά» της ομάδας με στόχο όλος ο αγωνιστικός σχεδιασμός να περνάει από τα χέρια του. Στο πλευρό του, έναςαπό τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την ΕΛΛΑΣ μας και ποδοσφαιριστής με πολύ μεγάλη εμπειρία και παρουσίες στην Δ Εθνική Δημήτρης Κάτρης. Είμαστε σίγουροι πως οι δυο τους θα τα πάνε περίφημα και οι «καρποί» της σκληρής δουλείας και σοβαρότητας που τους διακρίνει θα φανούν γρήγορα.

Σημείωση: Οι διαδικασία για την επίσημη επιστροφή της ομάδας είναι χρονοβόρα. Αυτός είναι και ο λόγος που πριν την σύσταση του διοικητικού συμβουλίου, η ομάδα τρέχει όλα τα σοβαρά ζητήματα, όπως αυτά του τεχνικού Διευθυντή και των προπονητών που θα ανακοινωθούν σε λίγες ώρες.

Μέχρι την σύσταση του Δ.Σ

Οι υπογράφοντες: Νικόλαος Ζιάβρας- Θεόδωρος Πύργος

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares