Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 23:14

Σπύρος Μάκαρης: Δεν αφήσαμε τη Νάξο για διακοπές στην Αθήνα, ήρθαμε για την άνοδο…

Ένας εκ των πρωταγωνιστών στην πρώτη νίκη του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στο ειδικό πρωτάθλημα για την άνοδο στην Γ’ εθνική ήταν ο Σπύρος Μάκαρης. Ο Αξώτης φόργουορντ, όχι μόνο πέτυχε 11 πόντους, αλλά όσο έπαιξε στο ματς κόντρα στον Όμηρο Καλλιμασιάς πρόσφερε τα μέγιστα.

Σε ένα γήπεδο που πριν από 844 ημέρες είχε φύγει ξανά με το ροζ φύλλο αγώνα. Συγκεκριμένα, στις 5 Μαρτίου του 2017 φορώντας τη φανέλα του Πανναξιακού και επικρατώντας του Προμηθέα Χαλανδρίου με σκορ 56-74 και τον ίδιο να πετυχαίνει επτά πόντους με ένα τρίποντο και τον υδράργυρο να μην του κάνει το χατίρι να έχει την απόδοση που ο ίδιος επιθυμούσε εκείνο το μεσημέρι, αφού ήταν άρρωστος με υψηλό πυρετό.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα της Χίου, ο Σπύρος Μάκαρης και υπό το βλέμμα της αδερφής του Εμμανουέλλας και του ανιψιού του Κωνσταντίνου, που βρέθηκαν στο κλειστό του δήμου Περιστερίου, μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά.

- Σπύρο, ποιο είναι το πρώτο σχόλιό σου για την πρώτη νίκη της ομάδας σου;

«Έγινε το πρώτο από τα τέσσερα βήματα για να επιτευχθεί ο στόχος. Με σοβαρότητα και υπομονή ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε»

- Ο ΑΠΑΣ έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα, ένα σε κάθε ημίχρονο. Που εκτιμάς οφείλεται αυτό;

«Ήταν λίγο αναμενόμενο να χαλαρώσει η ομάδα. Επανήλθαμε όμως γρήγορα στα δικά μας στάνταρ».

- Το πρώτο βήμα έγινε. Απομένουν άλλα τρία, πόσο εύκολο είναι;

«Αν εμείς είμαστε σοβαροί νομίζω πως είναι εύκολο. Οι δικοί μας παίκτες είναι μεγάλου επιπέδου, αν και λίγο …ηλικιωμένοι, αλλά δεν αφήσαμε τις δουλειές μας στη Νάξο για να έρθουμε για διακοπές στην Αθήνα».

- Σας έχει αγχώσει καθόλου που όλοι σας έχουν χρίσει το φαβορί για την άνοδο;

«Όχι, νομίζω πως χαιρόμαστε. Είμαστε καλή ομάδα και στόχος είναι μόνο η άνοδος».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares