Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 01:43

Με επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας «ΤΡΕΧΩ/ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ»

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 από τον Σύνδεσμο των εν Αθήναι Ηρακλειατών και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο 1ος Αγώνας Δρόμου «ΤΡΕΧΩ/ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ».

Στην διοργάνωση συμμετείχαν 140 δρομείς όλων των ηλικιών από την Ηρακλειά, την Αθήνα και τα γειτονικά κυκλαδίτικα νησιά ( Σύρο, Μύκονο, Άνδρο, Νάξο, Σαντορίνη, Αμοργό, Σχοινούσα) καθώς και από σκάφη τα οποία ήταν αγκυροβολημένα στο νησί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την συμμετοχή τους ο Αντιδήμαρχος του νησίου κος Γαβαλάς Ιωάννης καθώς και τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας Στίβου των Ενόπλων Δυνάμεων και πρωταθλητές των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Ζερβάκης Ιωάννης και Τσολάκης Θεόδωρος οι οποίοι κατέκτησαν την πρώτη θέση στα 10km & 5km αντίστοιχα.

Μετά τις βραβεύσεις ο σύλλογος επαγγελματιών του νησιού παρέθεσε δείπνο στους συμμετέχοντες συνεδευόμενο από νησιώτικη μουσική και χορούς μέχρι τις πρωινές ώρες.

Όλοι οι συμμετέχοντες αλλά και οι κάτοικοι του νησιού έμειναν κατενθουσιασμένοι με την όλη διοργάνωση και ανυπομονούν για τον « 2ο Αγώνα Δρόμου Τρέχω στην Ηρακλειά».

Τα αποτελέσματα του αγώνα είναι διαθέσιμα στο https://fitwaytiming.gr/index.php/apotelesmata .

Βίντεο και φωτογραφικό υλικό υπάρχει στην σελίδα του αγώνα ''ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ''

nfdhn_574e5.jpg

nhdfn_15333.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares