Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 18:01

Μαγουλάς: Είμαι περήφανος για τα παιδιά, ευχαριστώ τους γονείς και τον Γιάννη Μήλα

Η ανοδική πορεία στα τμήματα υποδομών του Ανδριακού είναι συνεχής και αυτό πιστοποιήθηκε για ακόμη μία φορά μέσω της ομάδας Κ14 του συλλόγου που κατέλαβε την 3η θέση στον όμιλο της.

Αρχιμάστορας της επιτυχίας αναμφισβήτητα είναι ο προπονητής του τμήματος κ. Δημοσθένης Μαγουλάς, ο οποίος με προσωπική του ανάρτηση στο facebook στέλνει το δικό του ευχαριστώ, κλείνοντας την τοποθέτηση του, αναφερόμενος στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει αύριο στο νησί η ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΕΠΣ Κυκλάδων και τον Ανδριακό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο κ. Μαγουλάς:

«Η σαιζόν σε επίπεδο πρωταθλήματος για το τμήμα Κ14 του Ανδριακου Ο.Φ. επίσημα  ολοκληρώθηκε εχτές!!! η ομάδα έκανε μια εξαιρετική πορεία σε έναν δύσκολο όμιλο οχτώ ομάδων όπου κατατάχθηκε στην 3η θέση!! τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω και ως προπονητής τους είμαι πολύ περήφανος που τους καθοδήγησα, αλλά και αυτά μου χάρισαν πολλές χαρούμενες στιγμές!! Η σαιζόν ήταν μεγάλη, δύσκολη αλλά και διδακτική για όλους μας. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους γονείς που μας στήριξαν αλλά και τον Γιάννη Μήλα που ήταν συνέχεια δίπλα μας!!
Αύριο έχουμε μια εξαιρετική εκδήλωση, πρωτόγνωρη για το νησί και τον Ανδριακο όπου στο πλαίσιο των αθλητικών προγραμμάτων της ΕΠΟ και ΕΠΣ ΚΥΚΛΆΔΩΝ θα επισκεφτεί το νησί μας ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ελλάδος Κ15, ο Κος Ελευθεριάδης, με την παρουσία και στήριξη του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων Κου Φρέρη Ειρηναίου. Θα είναι ένα εξαιρετικό αθλητικό γεγονός όπου θα σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο Χώρας Άνδρου!!!».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares