Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 14:07

Αντώνης Χαμηλοθώρης: Ο πιο σημαντικός τελικός της καριέρας μου

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που αποφεύγει τα φλας της δημοσιότητας, αποτελώντας παράλληλα από τα πιο αγαπητά παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ του Πανναξιακού.

Ο λόγος για τον καπιτάνο του Πανναξιακού, Αντώνη Χαμηλοθώρη που είναι έτοιμος να υψώσει για τρίτη φορά στον ουρανό της Σύρου το τρόπαιο του πρωταθλήματος με τη φανέλα των "μπλε", ωστόσο, γνωρίζει ότι οι πιθανότητες θα είναι μοιρασμένες αφούκαι η ομάδα της Άνω Μεράς θα αποτελέσει σκληρό καρύδι.

karai_22aa1.jpg

(Στη φώτο αριστερά ο Αντώνης Χαμηλοθώρης με τον ακραίο μπακ της ομάδας, Βασίλη Καράι). 

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός που αποτέλεσε εκ των πιο σταθερών μονάδων στο φετινο πρωτάθλημα φιλοξενήθηκε στην στήλη του sportcyclades.gr "Συνεντεύξεις" όπου μίλησε για τον τελικό.

Ο Χαμηλοθώρης που η τελευταία φορά που πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν τη σεζόν 2014-2015 με τον ΑΟ Σύρου στην Πάρο, δηλώνει αισιόδοξος και έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως αντιμετωπίζετε το ματς με την Άνω Μερά;

Τον αγώνα με την Άνω Μερα τον αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα,με πειθαρχεία και συγκέντρωση σε αυτα που μας ζητάει ο προπονητής μας καθημερινά μέσα απο τις προπονήσεις. Έτσι όπως πρέπει να δουμε ενα τελικό που θα κρίνει αν του χρόνου θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο πρωτάθλημα του τοπικού η στα εθνικά πρωταθλήματα εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται η ομάδα της Ναξου.

-Που θα κριθεί το ματς;

Πιστεύω οτι ο τίτλος θα κριθεί στο πως θα μπουν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο,πόσο συγκεντρωμένοι θα είναι στο παιχνίδι τους και φυσικά κ στον παράγοντα τύχη.

-Πως αισθάνεσαι που αντιμετωπίζεις σε ακόμη έναν τελικο;

xamilothoris_248c6.jpg

 

Αισθάνομαι χαρούμενος, που θα βρεθώ σε εναν ακόμη τελικό ίσως τον πιο σημαντικό εως τωρα. Από εκεί και πέρα, το να βρεθείς απλα σε εναν τελικό δεν λεει και πολλα εκτός εάν φυγεις μαζι με το τρόπαιο-πρωταθλητής.

-Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο;

Νομίζω οτι εδώ γίνεται το αντίθετο. Ο κόσμος ειναι αυτός που δίνει το μήνυμα του σε εμας εδω και αρκετές ημέρες μαθαίνω και ακούω οτι η Σύρος θα γινει μπλε. Ο κόσμος του Πανναξιακου ειναι υπέροχος πάντα είναι στο πλευρό μας σε τετοια μεγάλα ραντεβου μας στηρίζει και μας βοηθάει για το καλύτερο. Ελπιζω την Κυριακή να τον δικαιώσουμε και να του δώσουμε χαρα.

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares