Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 15:10

Χαραυγιακος: Ο κ. Περάκης ειναι ακατάλληλος ή είναι επικίνδυνος [vid]

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Χαραυγιακός ευχήθηκε καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε ολους, εκφράζοντας την πικρία του για τον υποβιβασμό και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε από την Γ' Εθνική.

Παράλληλα, στο υστερόγραφο το κειμένου οι ιθύνοντες του συλλόγου εκφράζουν ερωτήματα όσον αφορά τη συμπεριφορά του διαιτητή Περράκη θεωρώντας ότι η ομάδα τους αδικήθηκε.

Αναλυτικά, το κειμενο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χαραυγιακού εύχεται στους προπονητές τους αθλητές τους φίλους του συλλόγου, Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι και πικραμένοι για τον υποβιβασμό του συλλόγου μας, κυρίως με τον τρόπο που αυτός ήρθε. Είμαστε περήφανοι όμως για τους αθλητές μας και τον αγώνα που έδωσαν ιδιαίτερα στον δεύτερο γύρο. Συνεχίζουμε ενωμένοι και πιο δυνατοί με την εμπειρία της φετινής περιόδου ως εφόδιο στη προσπάθεια μας για να επαναφέρουμε το ιστορικό σωματείο εκεί που ανήκει.

Υ.Γ. Προσπαθούμε να μην αναφερόμαστε στην διαιτησία αλλά τώρα που έχει περάσει λίγος χρόνος (όχι εν θερμώ) και βλέποντας τις φάσεις του τελευταίου αγώνα μας με το …αδιάφορο (!) Αιγάλεω μας δημιουργείται μεταξύ άλλων το εύλογο ερώτημα: Γιατι ο διαιτητής κ Περάκης ο οποίος έχει δηλώσει κόλλημα στο να μας σφυρίζει λόγω εντοπιότητας, ορίστηκε στο συγκεκριμένο αγώνα και γιατί είχε συνεχώς εις βάρος μας υποδείξεις με αποκορύφωμα την ανατροπή του Κασσιανού μέσα στην περιοχή όπως καθαρά προκύπτει από το βίντεο του αγώνα τον οποίο μετέτρεψε σε φάουλ εκτός περιοχής. Δυο βεβαίως μπορεί να είναι οι απαντήσεις και καλό θα ήταν η ΚΕΔ να τις λάβει υπ όψιν της Η ο κ. Περάκης ειναι ακατάλληλος ή είναι επικίνδυνος.

Το βίντεο με τη φάση του Κασσιανού

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares