Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 12:14

Κώστας Συμεώνογλου: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Ταγμένος στο κοινό καλό, μετά από την συνεχή προσφορά επί σειρά ετών στον αθλητισμό μέσω του Πανναξιακού Α.Ο, ο Κώστας Συμεώνογλου, θέτει τον εαυτό του στη διάθεση των συμπολιτών, καθώς θα είναι υποψήφιος με τον δημοτικό συνδυασμό ''Δύναμη Δημιουργίας''.

Με βαθιά γνώση των προβλημάτων που μας απασχολούν στην καθημερινότητα και ιδιαίτερη ευαισθησία για τον αθλητισμό, ο Κώστας Συμεώνογλου, διαθέτει τεκμηριωμένες προτάσεις και πάνω από όλα πολύ κέφι και όρεξη για να προσφέρει στον τόπο του δημιουργικά.

Ο Κώστας Συμεώνογλου, 40 ετών ζει και εργάζεται στη Χώρα της Νάξου. Είναι γιος του Βαρσαμά Συμεώνογλου και της Αικατερίνης Τσακωνιάτη.

Σπούδασε χρηματοοικονομικά και νομικά στο Πανεπιστήμιο της Macerata στην Ιταλία από το 1997 ως το 2000 ενώ το 2001 συνέχισε τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σήμερα ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά και την εκτίμηση ακινήτων και διατηρεί την οικογενειακή επιχείρηση, το παλαιότερο μεσιτικό γραφείο στη Χώρα της Νάξου. Επί σειρά ετών αποτελεί διοικητικό μέλος του Αθλητικού Σωματείου «Πανναξιακός Α.Ο.»

«Με Δύναμη Δημιουργίας, όρεξη αποφασιστικότητα και κυρίως με αγάπη για τον τόπο μας αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για να δώσουμε νέα πνοή και ανάπτυξη στο νησί μας και τις Μικρές Κυκλάδες.»

 

 

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares