Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 21:21

Αντώνης Βιδάλης: Είχαμε πάθος, θέληση, πίστη και ψυχή...

Με τις αποσκευές τους γεμάτες πολύτιμες εμπειρίες και αναμνήσεις επέστρεψαν στην βάση τους την Μεγάλη Τετάρτη οι έφηβοι του Περιστεριώνα Τήνου, μετά την συμμετοχή τους στην Β’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος το διάστημα από 20 έως και 24 Απριλίου.

Μπορεί οι πρωταθλητές Κυκλάδων να τερμάτισαν στην τελευταία θέση της σχετικής βαθμολογίας του Γ’ ομίλου, ωστόσο αυτό που κρατάνε άπαντες στον σύλλογο είναι η προσπάθεια που κατέβαλαν, αλλά και το περίσσιο πάθος που έδειξαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και στις τέσσερις αναμετρήσεις ώστε να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη.

58419511_1992050664436390_2251297985411416064_n_7a012.jpg

Ο πρώτος που μπορεί να νιώθει υπερήφανος για τις προσπάθειες αυτών των νεαρών αθλητών, δεν είναι άλλος από τον προπονητή του Περιστεριώνα, τον Αντώνη Βιδάλη, ο οποίος μιλώντας στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά ξεκαθάρισε πως:

«Νομίζω ότι παρουσιάστηκε μια ομάδα που είχε στόχο προσανατολισμό και όραμα. Δυστυχώς σε κάθε ματς είχαμε αδύνατα σημεία που στόχευε ο αντίπαλος και μας δημιουργούσαν πρόβλημα. Αυτό που κρατάω είναι ότι είχα μία ομάδα, δώδεκα παιδιά με ψυχή, πάθος, πίστη και θέληση να μην αφήσουν κανένα παιχνίδι. Παρουσιάστηκε μια ομάδα ανταγωνιστική και αξιοπρεπής σε όλα τα παιχνίδια».

Τι διαφορές εντόπισε ο Βιδάλης ανάμεσα στον Περιστεριώνα και τους τέσσερις αντιπάλους, τους πρωταθλητές των άλλων νησιών; «Οι διαφορές μας ήταν καθαρά στα σώματα, αφού τα μεγέθη των άλλων αθλητών μας δυσκόλεψαν στα ένας εναντίον ενός. Σε άμυνα και σε επίθεση. Παρόλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενος για την συμμετοχή μας, την παρουσία μας, αλλά και το ήθος μας! Πιστεύω ότι τα παιδιά επιστρέφουν με πολλές εμπειρίες και κυρίως καλύτερη γνώση του εαυτού μας πολύ βασικό ζητούμενο στην εξέλιξη τους από έφηβοι σε ενήλικες…».

58440079_2198314140245821_6827022624921485312_n_1acd6.jpg

Κλείνοντας τις δηλώσεις και αποχαιρετώντας, προς το παρόν (σ.σ. ο Περιστεριώνας θα συμμετέχει και στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των παίδων τον Ιούνιο) την Αθήνα και το νεόδμητο κλειστό γυμναστήριο “Σοφία Μπεφόν” του Παλαιού Φαλήρου, ο έμπειρος τεχνικός των Τηνιακών δεν ξέχασε να ευχαριστήσει δημόσια κάποιους ανθρώπους που βρέθηκαν αυτό το τετραήμερο στην πρωτεύουσα:

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την κυρία Λαμπροπούλου Αγγελική που συνόδευσε τα παιδιά, την φυσικοθεραπεύτρια μας Ελένη Πετροπούλου που παραβρέθηκε σε όλους τους αγώνες και μας υποστήριξε με τις γνώσεις της, τον φίλο μου Αντώνη Απέργη για την βοήθειά του στο πάγκο, τους πολλούς φίλους που παραβρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν τις προσπάθειές μας, καθώς τέλος εσάς το “SportCyclades” και ιδιαίτερα τον φίλο Ιωάννη Νοταρά, που ήσασταν μαζί μας κάθε μέρα ακόμη και στο ρεπό και με το ρεπορτάζ μεταφέρατε σε όλες τις Κυκλάδες την προσπάθεια μας! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους από καρδιάς!!!».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares