Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 14:48

Συνάντηση δημάρχου με τον Ναυτικό Ομίλο Σύρου

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα κ. Θεόδωρο Δούνια και μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Σύρου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μαραγκός, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργου Δούναβη, του Αντιδημάρχου κ. Αλέξανδρου Αθανασίου, της Γραμματέα του ΝΟΣ και υποψήφιας συμβούλου κας Ράνιας Κρητικού και των υποψήφιων συμβούλων κ.κ. Νίκου Νομικού και Πέτρου Ραουζαίου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα, ο κ. Δούνιας τόνισε την πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμο, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που γίνονται για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και για την ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού στο νησί μας.

Ειδικότερα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα εξής θέματα:

  • Την αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου, σύμφωνα με τη μελέτη που έχει εκπονήσει ο ΝΟΣ, η οποία θα υλοποιηθεί μετά από την πρόσφατη σύναψη σύμβασης διαβαθμιδικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
  • Την ορθή χρήση του Κολυμβητηρίου από τα αναγνωρισμένα σωματεία κολύμβησης και την περαιτέρω αξιοποίησή του μετά την εφαρμογή της μελέτης.
  • Τη χωροθέτηση του υφιστάμενου χώρου ή την εξεύρεση νέου κατάλληλου χώρου για τη δημιουργία υποδομών και την εγκατάσταση του τμήματος ιστιοπλοΐας.
  • Την αρωγή του Δήμου για τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Laser 4,7, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα από 29 Απριλίου έως 3 Μαΐου στον όρμο του Φοίνικα.

Τη δυνατότητα για την ένταξη των Α.μ.Ε.Α. σε δράσεις του Ομίλου για την ιστιοπλοΐα και την κολύμβηση.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares