Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011 16:01

Δεν έγινε το Άνω Μερά-ΑΜΣ Φιλωτίου…

ANO_MERA_-AMS_FILOTIOY

Στα χαρτιά όπως όλα δείχνουν θα κριθεί ο αγώνας μεταξύ της Άνω Μεράς και του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Η Ναξιώτικη ομάδα δεν κατάφερε να ταξιδέψει για το νησί της Μυκόνου όπου θα αντιμετώπιζε την τοπική Άνω Μερά στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Κυκλάδων.

Φταίχτης ο καιρός

Ό λόγος της εμπλοκής του ταξιδιού οφείλετε στον καιρό, που λόγο της έντασης του δεν επέτρεψε να αναχωρήσει η ομάδα του Φιλωτίου με το ναυλωμένο σκάφος για τη Μύκονο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αποστολή του Φιλωτίου ήταν στην προβλήτα της Νάξου από νωρίς το πρωί, όπου περίμενε πιθανή εξασθένηση των ανέμων για να αναχωρήσει.

Οι διαιτητές του αγώνα προσήλθαν κανονικά στο γήπεδο και συμπλήρωσαν το φύλλο αγώνα το οποίο αναφέρει ότι οι φιλοξενούμενη ομάδα δεν προσήλθε στο γήπεδο.

Από την πλευρά του το Δ.Σ του ΑΜΣ φιλωτίου αναμένετε να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΄πειθαρχική επιτροπή΄  της ΕΠΣ Κυκλάδων η οποία στην συνεδρίαση της Τετάρτης θα είναι αυτή που θα έχει και τον τελευταίο λόγο όσο αφορά τον συγκεκριμένο αγώνα.

Τι εφαρμόζετε

Σε αντίστοιχες περιπτώσεις που έχουμε συναντήσει κατά το παρελθόν και σε περίπτωση που  η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων δεν κάνει δεκτά τα δικαιολογητικά της υπαίτιας ομάδας προχωρά στην εφαρμογή του άρθρου του ΚΑΠ το οποίο αναφέρει: 1) Ο αγώνας κατοχυρώνετε με 3-0 σκορ υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. 2)   Η φιλοξενούμενη ομάδα πληρώνει τα έξοδα διαιτησίας του συγκεκριμένου αγώνα. 3) Στην φιλοξενούμενη ομάδα αφαιρούνται τρεις (2) βαθμοί από την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

{div float:right}{/div}

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares