Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 17:38

Πανσιφναϊκός: Αδικείται η προσπάθεια των παιδών που μας έκαναν υπερήφανους

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανσιφναϊκός μέσω της οποίας αναφέρεται στον αγώνα με τον Πανθηραϊκό τον οποίο η ομάδα της Σίφνου κέρδισε στα χαρτιά με σκορ 3-0 (ανευ αγώνα) εξαιτίας της απόφασης της ομάδας της Σαντορίνης να μην ταξιδέψει στη Μήλο. 

Σύμφωνα με την ομάδα της Σίφνου η κίνηση αυτή αδικεί τους παίκτες της Κ16 και την προσπάθεια που έκαναν σε όλο το πρωτάθλημα θεωρώντας ότι θα έπρεπε, αν και ήταν δύσκολο με δεδομένο ότι έπρεπε να κερδίσει με διαφορά επτά τερμάτων, να διεξαχθεί ο αγώνας. 

Παράλληλα, προτρέπει την ΕΠΣ Κυκλάδων να μεταφέρει το θέμα στην ΕΠΟ ώστε να βρεθεί μια λύση, ενώ υπάρχει και αναπάντητο ερώτημα για τους Σιφνιούς μιας και όπως αναφέρουν ο ΚΑΠ δεν έχει προβλέψει τέτοιες περιπτώσεις.

Αναλυτικά, το κειμενο

Με αφορμή την μη προσέλευση του ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ για τον μεταξύ μας αγώνα μπαράζ ο οποίος είχε ορισθεί να γίνει στη Μήλο για την κατηγορία των Κ16 θεωρούμε ότι με την κίνηση αυτή αδικείται το σωματείο μας και κάθε ομάδα η οποία μπορεί να έχει βρεθεί στη θέση μας ή πρόκειται να βρεθεί στο μέλλον. Αδικει την προσπάθεια που έκαναν όλα τα παιδιά καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και γενικά πιστεύουμε ότι είναι μια απόφαση και μια κατάσταση που κάθε άλλο περήφανους μπορεί να μας κάνει. Για όσους δεν γνωρίζουν έστω και με ελάχιστες πιθανότητες, όχι όμως και ότι δεν θα μπορούσε να γίνει η ομάδα μας ήθελε είχε ανάγκη να αγωνισθεί γιατί με νίκη των παιδιών μας έστω και με τη διαφορά 6 τερμάτων θα ήταν ο Πανσιφναϊκός στο Φάιναλ φορ της κατηγορίας. Όλα τα παιδιά ήθελαν να δώσουν αυτό τον αγώνα έστω και αν ήταν ο τελευταίος για να διεκδικήσουν τις οποίες πιθανότητες είχαν. Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά τα οποία όμως θα μείνουν αναπάντητα μιας και ο ΚΑΠ δεν έχει προβλέψει τέτοιες περιπτώσεις και αφήνει τις ομάδες θα μας επιτρέψετε να πούμε ακάλυπτες σε τέτοιες καταστάσεις. Θα θέλαμε τέλος να εκφράσουμε την άποψη μας που θεωρούμε πως είναι και όλων όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο πως τους αγώνες Πρέπει και θέλουμε να τους κερδίζουμε ή να τους χάνουμε στο γήπεδο έχοντας δώσει το εκατό της εκατό των δυνατοτήτων μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ΠΑΣ ΤΉΝΟΥ και στα δικά μας παιδιά να τους πούμε ότι είμαστε υπερήφανοι για την πορεία τους. Τέλος κάνουμε ανοικτή πρόταση στην ένωση να μεταφέρει αν γίνεται το θέμα στην ΕΠΟ ώστε να προβλεφθεί λύση και να μην τιμωρούνται ομάδες σε αυτές τις κστηγοριες.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares