Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 15:00

Χρήστος Φωκάς: Τα παιδιά δικαίωσαν και έδωσαν απαντήσεις

Ικανοποιημένος και δικαιωμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Πάγου, Χρήστος Φωκάς μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Μαρμάρων που σήμανε και παραμονή στην κατηγορία.

Το σχόλιο του

Πραγματικά είμαι πολύ περήφανος γι αυτά τα παιδιά. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όσα πέτυχαν φέτος. Αυτά τα 12-13 παιδιά που παρέμειναν μετά την προσπάθεια διάλυσης της ομάδας κατάφεραν όχι μόνο να σώσουν την ομάδα αλλά και να γίνουν ένα σώμα, μια γροθιά και να κλείσουν στόματα σε αυτούς που ήθελαν να υποβιβάζεται.

Απέδειξαν ότι ο Πάγος είναι σωματείο οικογένεια, δυνατό με γερές βάσεις. Όταν το Δεκέμβριο ένας ένας εγκατέλειπε αυτά τα παιδιά πίστεψαν, παρέμειναν δούλεψαν και στο τέλος τα κατάφεραν. Το κέρδος τη φετινή σεζόν δεν είναι μόνο η παραμονή στην κατηγορία αλλά και τα παιδιά που ήρθαν από τα πιο κάτω τμήματα της ομάδας ,ενσωματώθηκαν με πλήρη επιτυχία στην πρώτη ομάδα, μπήκαν στα βαθειά και τα έβγαλαν εις πέρας, δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται από τις υποδομές του συλλόγου.

Αρακάς Γιώργος 2003, Βουτσίνος Ισίδωρος 2004, Μαυρικάκης Αρτέμης 2004, είναι μερικά από τα παιδιά που πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής και το μέλλον τους ανήκει. Ο Πάγος την επόμενη χρονιά θα στηριχτεί σε αυτά τα παιδιά όπως και στα 12-13 παιδιά που τα έδωσαν όλα φέτος και με σωστή δουλειά είμαι σίγουρος ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares