Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011 23:54

Μόνος πρώτος ο Άγιαξ (όλα τα ρεπορτάζ του 8ου ομίλου)…

aekws-neaionia2011

Μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα του 8ου ομίλου ο Άγιαξ Ταύρου μετά και το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής του περιφερειακού πρωταθλήματος.

Διαβάστε τα ρεπορτάζ από τους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής.


Ηλιούπολη-Ρόδος

{div float:left}{/div}Έναν πολύτιμο βαθμό απέσπασε η Ρόδος στην έδρα της Ηλιούπολης, αφού ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Το συγκρότημα του Σάββα Ορφανίδη έδειξε χαρακτήρα, όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και έφεραν γρήγορα το παιχνίδι στα ίσα, διατηρώντας το αήττητο στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Το αποτέλεσμα κρίνεται ικανοποιητικό για τα «ελάφια», αφού θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει, αλλά θα μπορούσαν να έχουν ηττηθεί στην Ηλιούπολη. Όπως ήταν αναμενόμενο η Ηλιούπολη μπήκε δυνατά στο γήπεδο με στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, αλλά η Ρόδος ισορρόπησε το ματς… Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία τους στο 20ο λεπτό με τον Χαραλαμπόπουλο, ενώ η απάντηση για τη Ρόδο ήταν άμεση αλλά το σουτ του Πελέκη αποκρούστηκε από τον Σηφάκη. Στο 24’ οι Ροδίτες έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Φράγκο για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο στο 31’ στάθηκαν τυχεροί αφού σε φάση διαρκείας στα καρέ της ομάδας, το σουτ του Χαρατσάρη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της Ρόδου. Η Ηλιούπολη προηγήθηκε στο 50ο λεπτό με τον Χαρατσάρη, αλλά τρία λεπτά αργότερα (στο 53’) η Ρόδος έφερε το ματς στα ίσα. Αρχικά ο Πελέκης έκανε το σουτ, ο Σηφάκης απομάκρυνε με δυσκολία. Ο Γκινής πήρε το «ριμπάουντ» και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Η Ρόδος θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο 85’ όμως το σουτ του Πελέκη κατέληξε άουτ.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Χατζηαθανασίου): Σηφάκης, Καφαλούκος, Μυργύρος, Γεωργακόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Πολίτης, Μπούρας (65' Βουλωμένος), Καρποντίνης, Γκίκα, Γανώλης, (74' Γεμιστός), Χαρατσάρης (83' Καρακατσάνης). 


ΡΟΔΟΣ (Ορφανίδης):
Αρχοντάκης, Πατούχος (90' Χατζηπαυλής), Καντιμοίρης, Κιλασίν, Πελέκης, Σώτα, Θαμνόπουλος, Γκινής, Φράγκος, Καρπαθάκης (79' Παπαδόπουλος), Καταπόδης (75' Ορφανίδης).

Πηγή: www.12soccer.gr


Καρλόβασι-Τράχωνες

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις και παρουσία περίπου 150 φιλάθλων έγινε στη Σάμο, με το Καρλόβασι και τους Τράχωνες να μένουν τελικά στη 'λευκή' ισοπαλία. Στο 40' ο Πλατίγκος σούταρε, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το τέρμα, ενώ στην επανάληψη τις σημαντικότερες ευκαιρίες τις είχαν οι φιλοξενούμενοι. Με την έναρξη του β' μέρους ο Κάρδαρης έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία, ενώ στο 55' ο Μουτζούρης απέκρουσε σωτήρια σουτ του Στεφάνου. Στο 68' πάλι ο Στεφάνου βρέθηκε σε καλό σημείο μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους. Διαιτητής ήταν ο Μάλαμας (ΣΔ ανατολικής Αττικής.


ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: Μουτζούρης, Κουφογιάννης, Μαρτζάβας (60' Ταμβακολόγος), Δάγκας (63' Ρομανός), Κωνσταντινίδης, Δριτσάκης, Τσιομπάι, Μούρκας (87' Λατσάρας), Πλατίγκος, Κατσιάνης Γ., Κατσιάνης Α.
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Βαγγελάκος, Κορτσινίδης, Κάρδαρης, Ντεντόπουλος, Μιχαηλίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Γούλας, Γιαννιτσανάκης (73' Κρουσταλλάκης), Στεφάνου, Χριστόπουλος
Πηγή: samossport.blogspot.com

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΙΓΑΛΕΩ

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της δυτικής… όχθης, μετά του Περιστερίου και του Αιγάλεω.

Το σκορ άνοιξε ο Ελευθεριάδης στο 37’ για τους γηπεδούχους, ωστόσο στο 91’ ο Μαστραντώνης διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

«Άρχοντας» του παιχνιδιού ήταν ο Βράκας (Ευβοίας).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάπρατζης): Ψύχος, Πλέστης Π. (55' Παπαδόπουλος Κ.), Βασίλογλου, Ποστόλης, Θωμάς, Μπονιάκος (70' Χέλμης), Αθανασίου, Μπόσιος, Νησαριώτης, Μπέλης, Ελευθεριάδης

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Βούλγαρης, Ζαφειράτος, Τσιρογιάννης, Κωνσταντόπουλος Π., Παπαδόπουλος, Καραγιάννης (80' Κολέζη), Βασιλικής (50' Κωνσταντόπουλος Κ.), Τζανετάκος (75' Ντελμεκούρας), Μαστραντώνης, Τεγούσης, Δουκάκης.

Πηγή: onsports.gr

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ

Την… μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από την Κυριακή (13/11) ο Άγιαξ Ταύρου, μετά την νίκη του με 1-0 επί της Αγίας Παρασκευής.

Το «συγκρότημα» του Αλέκου Ρίζου ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 15’ με τον Χαλίλι και κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν δοκάρι στο 55’ με τον Ζυγούρη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακρίδης (Κορινθίας).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Βάλβης): Ντούσης, Λαμρινάκος, Μεϊμάρογλου, Μιχελής, Τσιριγώτης, Δελάρδας, Τζίτζης, Δημητρίου, Ζυγούρης (75' Οικονομόπουλος), Γκουντελίτσας (λ.τρ. 35' Καραΐνδρος), Σκιαβαράς (65' Τσοχαντάρης)

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Αλέκος Ρίζος): Τσαϊλάκης, Πέττας, Γουσούλης, Τριανταφυλλίδης, Ψυχουντάκης, Θεοφάνους, Φύτρος (60' Κωτσιόπουλος), Χαλίλι (85' Καραβίδας), Ρούσης, Τζανέτος, Κατίδης (80' Αποστολακόπουλος).

Πηγή: onsports.gr

ΑΕ ΚΩΣ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Παλικαρίσια ισοπαλία για την Α.Ε Κω στο πρώτο της παιχνίδι για το περιφερειακό πρωτάθλημα απέναντι στην Νέα Ιωνία (0-0).

{div float:left}{/div}Οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν κατάφεραν να διασπάσουν την οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι αν και αγωνίζονται με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ακριτίδη στο 76ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες της Νέας Ιωνίας είχαν την υπεροχή όμως δεν μπορούσαν να μπουν με αξιώσεις στην περιοχή του Σανταμούρη.Οι «βυσσινί» του Λεωνίδα Κούτσικα είχαν ως πρώτο στόχο να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα τους και προσπάθησαν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις την αντίπαλη άμυνα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αν αναλογιστεί κανείς ότι η πρώτη φάση έγινε στο 44ο λεπτό όταν σε σουτ του Χαλιμούρδα η μπάλα κόντραρε στα πόδια των αμυντικών της Α.Ε Κω με τον Σανταμούρη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.Στην συνέχεια της φάσης, που ήταν και η τελευταία του πρώτου μέρους,μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαλιμούρδα ο Βιδάλης πήδηξε ψηλότερα όλων, έπιασε την κεφαλιά με τον Σανταμούρη όμως εξ επαφής να αποσοβεί τον κίνδυνο και στην συνέχεια να κερδίζει φάουλ απ'τους αντίπαλους επιθετικούς.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τους «μπλε» να προσπαθούν να πετύχουν κάποιο τέρμα,όμως πότε ο Σανταμούρης που είχε εξαιρετική απόδοση και πότε οι αμυντικοί της Α.Ε Κω δεν τους το επέτρεψαν.

Η Α.Ε Κως προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική με την είσοδο των Αγγελόπουλου και Σταματίου όμως η αποβολή του Ακριτίδη άλλαξε τα σχέδια του Λεωνίδα Κούτσικα,με αποτέλεσμα η ομάδα μας να κλειστεί στην άμυνα και τελικά να καταφέρνει να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Καλύτεροι απ'τους γηπεδούχους οι Ιωαννίδης,Ακριτίδης και Σανταμούρης ενώ απ'τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Χαλιμούρδας και Μπαλάσκας.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Δριτσάκη,Κουρομιχελάκη και Χαλβατζάκου.

Διαιτητές: Δριτσάκης, Κουρομιχελάκης-Χαλβατζάκος (Πειραιά)

Η εξέλιξη του ματς

Α.Ε Κως:Σανταμούρης,Ιωαννίδης,Ακριτίδης,Χατζηαντωνίου (81'Σταματίου),Παικόπουλος,Μαργαρίτης

,Φυτάς,Εμμανουήλ,Αχμέτ (72'Αγγελόπουλος),Οικονόμου,Σιώμος (λ.τ 42'Τσάτσα)

Νέα Ιωνία:Δρόσος,Χρόνης,Καραβίδας (81'Ελμάνογλου),Βιδάλης,Αχμέτ,Χαλιμούρδας,

Καλογέρης,Πετούσης (67'Σκούλας),Μπαλάσκας,Καραγιάννης (78'Βλαθερός),Όγκμπουε

Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο δεκάλπετο με καμια φάση στις εστίες των δυο ομάδων.

30 'Τίποτα το αξιόλογο μέχρι στιγμής στο ματς.Ούτε μια φάση.

42' Αναγκαστική αλλάγή στην θέση του Σιώμου ο Τσάτσα.

44' Ο Xαλιμούρδας έκανε το σουτ από τα δεξιά με την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς και τον Σανταμούρη να απεκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.Στην συνέχεια της φάσης ο Χαλιμούρδας εκτέλεσε το κόρνερ,με τον Βιδάλη να σηκώνεται ψηλότερα όλων να πιάνει την κεφαλιά και τον Σανταμούρη να λέει και πάλι "όχι".

Ημίχρονο

58' Ωραίο δυνατό συρτό σουτ του Μπαλάσκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Σανταμούρης έπεσε στην γωνία του και έδιωξε εντυπωσιακά.

69' Mακρινό σουτ του Οικονόμου η μπάλα αρκετά έξω απ'το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δρόσου.

76' Δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στον Ακριτίδη για σκληρό μαρκάρισμα.Με 10 παίκτες συνεχίζει η Α.Ε Κως.

79' Αντεπίθεση για την Α.Ε Κω ο Οικονόμου έκανε το σουτ απο πλάγια θέση με τον Δρόσο να μπλοκάρει σταθερά.

88' Εκτέλεση φάουλ από τον Καλογέρη,απέκρουσε  ο Σανταμούρης

90' Ο Βλαθερός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Σανταμούρη για άλλη μια φορά να κρατά το μηδέν.

Πηγή: www.giafkasports.gr

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares