Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 23:04

Ανδρέας Μαύρος: Για το ένα …σκαλί παραπάνω φέτος!

Πιστός στο ραντεβού του για ακόμη μία αγωνιστική χρονιά, ο ΑΟ Ερμούπολης θα δώσει το παρόν στην ημιτελική φάση του ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Η ομάδα του Ανδρέα Μαύρου επικράτησε του Άρη Σύρου στην αυλαία του Α’ ομίλου και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της, ο οποίος θα είναι αυτός που θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση από τον Β’ όμιλο, με την ΑΕ Σαντορίνης και τον Πανναξιακό να διεκδικούν το εισιτήριο.

Σαφώς ικανοποιημένος από την γενική εικόνα της ομάδας του, ο Ανδρέας Μαύρος μίλησε μετά το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης στο “SportCyclades” και στον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά για τον στόχο που έχει πλέον η ομάδα του φτάνοντας στις τέσσερις καλύτερες.

«Βασικός μας στόχος είναι να ανέβουμε ένα σκαλί παραπάνω σε σχέση με την περυσινή σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαύρος και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στους τελικούς κι εκεί να πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας ανήκει. Ακόμη και μία νίκη να πετύχουμε θα είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ: ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα για τον Αντώνη Βαρθαλίτη. Η νίκη που ήθελε ο Άρης Σύρου για να προκριθεί κι εκείνος μαζί με τον ΑΟ Ερμούπολης στα ημιτελικά, μπορεί να μην ήρθε, ωστόσο ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” τόνισε στο “SC” πως:

«Σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά που δεν πετύχαμε ούτε μία νίκη, από τη φετινή είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος, αφού καταφέραμε να πετύχουμε δύο. Το τελείωμα, όμως, του πρωταθλήματος ήταν λίγο απογοητευτικό… Κάναμε μια προσπάθεια, δεν μας βγήκε. Ο χρόνος θα δείξει».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares